Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Možná jsem se na tento film až moc těšil, možná jsem byl o půlnoci už trochu unavený. Avšak Hobit zklamal. Strohé akce, počáteční hodina a půl filmu vůbec nemusela být, až moc "vtipu". Hudba příšerná, je potřeba, aby vám 3 hodiny dokolečka hrály dvě písničky? Nejvíc mi však vadilo, jak měl děj skoro stejnou linii jako pán prstenů - jak Bilbo poprvé navlékl prsten, Gandalf přivolal orly. Spousta postav mi také připomínala až moc předešlou trilogii - Thorin - Aragorn, ten trpaslík s lukem Legolase, bilbo je jak Frodo na entou. Jinak to bylo celkem fajn, ale podruhé bych na to do kina už asi nešel. Film roku 2012 to ale nebude, tím je pro mě netopýří muž Bruce Wayne a záporák Bane.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

The boy in the striped pyjamas. Pouštěl jsem si film, u kterého jsem vůbec neznal ani náznak děje či místa odehrávání. A film mě velmi mile překvapil. Konečná scéna Vás všechny zcela jistě dostane.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Už dlouho mě takhle žádný film nedostal... Stručně řečeno, pustíte film, koukáte, smějete se, užíváte si, všechno rychle utíká, a na konci litujete, že se vám promítají závěrečné titulky... I když je teprve polovina roku 2012, nebojím se říci, že tenhle rok už mě zcela jistě niv víc nenadchne. :-)

plakát

The Art of Flight (2011) 

Úžasná podívaná, nejkrásnější záběry naší Země. To, co předvádí někteří ze snowboardistů, je jak z jiné planety. Všechno doplňuje výborná muzika a skvělé kamery. Pokud jste fanda do snb jako já, zaručeně si přijdete na své.

plakát

Warrior (2011) 

Ještě před shlédnutím traileru jsem si musel otevřít žebříčky nejlepších filmů a přesvědčit se, že mě nešálí zrak. Opravdu se tomu tak stalo. Je osmý v pořadí. Samozřejmě jej oproti ostatním hodnotilo stále málo uživatelů, ale myslím si, že se o svoje místo tolik bát nemusíme. Děj je tedy místy možná až moc podle amerického gusta, některým by mohl připomenout i veterána Silvestera v Rockym, ale je v tom něco více... Jedním slovem: Bomba! Tak snad mu to vydrží.

plakát

Marley a já (2008) 

Film jsem si už pouštěl dvakrát, ale až na třetí pokus jsem jej vydržel sledovat až do konce. V první řadě si po skončení řeknete, že to byla jen přehnaná dávka emocí, vlastně o ničem. Avšak má to hodně co do sebe...

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Říkal jsem si souboje robotů? To nebude stát za moc.. Ale opak byl pravdou, snímek velmi překvapil a nebojím se mu udělit plný počet hvězd.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Příběh mi ze začátku velmi připomínal Hitche (Will Smith v hlavní roli), avšak s postupem se vybarvoval mnohem lépe a odebral se trochu jiným směrem. Sečteno, podtrženo - velmi příjemný romantický film s kapkou toho nám známého, amerického humoru.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Na tento film jsem dostal doporučení, a jelikož patří Cage mezi mé oblíbence, moc jsem se těšil. Po první 30 minutách jsem absolutně netušil, co si o tom mám myslet. Něco tak neskutečně depresivního jsem ještě neviděl! Ale i přes svůj trochu jednotvárný "děj" to byla opravdu podívaná. Upozornění: Po skončení filmu budete možná ještě pár minut(či hodin?) přemýšlet...

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

po dlouhé době jsem si zašel na půlnoční premiéru a očekával jsem, že si to užiju. Užil jsem si prostřední půlhodinu, ale na konec filmu mě dokonce přemohl spánek :)