Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (197)

plakát

Ant-Man (2015) 

Můj nejoblíbenější marvelovka a to protože obsahuje normální humor, kterému se dokážu smát i po 100x opakování.

plakát

Aquaman (2018) 

První půle nic moc, ale ten závěr byl bombastický.

plakát

Argo (2012) 

Skvělý příklad filmu z kategorie : Dobrý film, který stačí vidět jednou.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Při prvním shlédnutí jsem se soustřeďoval hlavně na formu a zcela mi unikla myšlenka a když jsem viděl ty Asiaty s downovým syndromem, tak jsem kroutil hlavou a říkal si v duchu co to má jako být do řitě apod. sprosťárny, ale bylo mi řečeno, že jsem retard, že to o tom vůbec nebylo. Prej to bylo hlavně o rebelii, o boji proti zavedenému systému nebo něco tak. Hned jsem si film přehrál v duchu a říkal jsi jakej to jsem blb. Stejně si myslím, že s takovým rozpočtem si mohli najmout více herců a příběhu by to vůbec neuškodilo možná naopak. Ty ujeté japonské scény jsou opravdu k smíchu.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Pěkné rozloučení s Iron Manem a spol. Tony Stark znova jako nejsympatičtější z party s bandou po vzoru X-Menů se vydávají zpátky v čase aby zachránili vesmír. Ještě ubrat trošku humoru a byl by to film roku. Kromě scén s Antmanem mě všechny vtipy minuly. Ale to bude asi nejspíše mnou, protože spolusedící v kině se všemu hystericky smáli a náramně se bavili každou narážkou. Já nevím no příjde mi, že Infinity war byl lepší právě díky tomu, že necpal ty hlášky úplně všude. Všechno nakonec přebila hláška o zadku amerického kapitána. Znova. Celé kino se tomu smálo. Nejvíc týpek po mé levici. Neuvěřitelný fór. Několik minut se buduje napětí a pak tam vždycky hodí něco takového. Největší sranda byla bitka o tom kdo umře, aby získali žlutý kámen. Celá scéna mi přišla dost absurdní. Jinak zbytek se dost povedl. Kapitán Amerika je sympatický jak nikdy předtím. Ant-Man konečně využit jak si zaslouží. Měl jsem před filmem obavy o Captain Marvel, protože jsem to neviděl, ale ta se ve filmu mihla jenom na pár minut, takže člověk si nepřipadá, že mu něco uniklo. Nejlepší část Endgamu byl závěr, který byl velice uspokojivý.

plakát

Až na krev (2007) 

Mástrpís. Děsivý výkon D. D. Lewise v roli nelítostného těžaře. Počáteční sympatie, které vzbuzuje, se postupně změní v opovržení. Stejně jako u Breaking Bad fandíte hrdinovi a na konci zjistíte, že byl celou tu dobu monstrum.

plakát

Baby Driver (2017) 

Moc příjemný film. Při sledování v práci jsem musel vypadat dost divně, protože chytlavý soundtrack způsobuje nekontrolované dupání nohou. První půlka filmu je perfektní a každou scénu jsem miloval. O to více mě zklamal závěr, který je doslova úplně retardovaný a vůbec nedával smysl.

plakát

Batman (2022) 

Dobře natočený film s vynikající atmosférou. Jsem se smál, když jsem slyšel kině: "Hurá, jsem si myslela, že to nikdy neskončí.", ale já byl spokojen. Staré známé postavy obsazeny dost sympatickou bandou herců co umí prodat dialogy. Nejlepší výkon podal Paul Dano. Stejně jako je Temný rytíř spíše Jokerův film, než Batmanův, je The Batman film Hádankáře, který dává do pohybu celý děj filmu. Když si nasadí masku, tak působí přímo děsivě. Batmana celou dobu posouval jako figurka na šachovnici sem a tam a na konci se vlastně nechal chytit. Je tenhle Batman nejméně schopný netopýří muž co kdy existoval? Hororová atmosféra nutí člověka k otázce jestli by to byl lepší film, kdyby se tvůrci nedrželi při zemi a natočili krvavý film. Je moudré točit pro děcka 3hodinové filmy, kde je scéna kdy komisaře sežerou krysy a kde velké množství děje se odehrává v nočním klubu plných oblečených tanečnic?

plakát

Batwoman - Pilot (2019) (epizoda) 

Super gay Batwoman, černošská láska, asijská nevlastní mamka a nevlastní ségra. Potom ještě černý Alfréd s afrem a padouch je její bláznivá vlastní sestra. Příjde mi to hrozně nucené a místy jsem se i smál.. Být o 10 let mladší, tak bych to hltal jako blázen. To jsem si jist.