Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 3

Recenze (1 242)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku bolo jasné, že to bude ťažko spracovateľný materiál, vzhľadom k rozdielnym fyzickým predispozíciám Ant-mana. Vedomý si toho boli aj scenáristi, a spracovali materiál s odľahčeným štýlom, neustálou nadsádzkou a humorom, podobne, ako tomu bolo v Guardians of the galaxy - akurát pre mňa tentokrát funkčnejšie. Žiadne epické pasáže, žiadny patos - a keď hej, hneď v ďaľšej chvíly odrovnaný. Napriek tomu mali postavy prehĺbený charakter, hlavne Pyn a jej dcéra Hope. Paul Rudd pre rolu ako vyšitý, avšak pre akúkoľvek inú marvelácku ikonu by bol slabý. Michael Douglas najpresnejší, Corey Stoll v roli zlého Božský, avšak kôli nadľahčenému štýlu zďaleka nie maximálne využitý. Dúfam že ho uvidím v podobnom charakteru v nejakom temnejšom kuse... Celkovo sa mi Ant-man veľmi páčil (možno aj pre to, že som mal nulové očakávania), nehral sa na nič viac, než čím mohol byť. A aj keď sa trošku bojím jeho zasadenia do Avangers, myslím si, že dobré pero môže príjemne obohatiť už trošku opakujúcu sa rutinu posledných marveloviek. Ps: detská izba najlepším dejiskom pre komixovú bitku vôbec :) 80% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Společně s Neuvěřitelným Hulkem nejslabší marvelovka! Z Ant-Mana se sice vyklubala stále schůdná rodinná podívaná (takže zůstáváme v neškodném blockbusterovém průměru), v porovnání s druhým Kapitánem nebo Strážci Galaxie je to ale dost bída. Peyton Reed vzal Wrightův očividně přehrocený scénář, utlumil komediální ztřeštěnost, přidal klišovité drama a celé to splácal do generické přehlídky popcornových klišé. Herci tak nemají co předvést, akce je zatraceně málo (přičemž není nikterak úchvatná) a vy jen dvě hodiny sedíte a přemýšlíte o tom, co všechno se asi rozcupovalo po Wrightově odchodu. Ano, Rudd je pořád sympaťák a setkání se zbytkem Avengerů zřejmě ustojí. Tady se ale potácí v zoufale nevýrazném originu, kterému chybí jiskra a spád. I v potitulkové scéně je víc filmařského umu než v celém předcházejícím celovečeráku. O budoucnost Marvelu se tedy nebojím, tady se nicméně sešlo snad všechno, co na něm jeho odpůrci kritizují. (5/10) ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Celý ten koncept zmenšování, zvětšování a využívání různých druhů mravenců by mohl posloužit ke vzniku fenomenální počítačové hry - a ve filmu to funguje taky, ačkoliv jsem si po úvodních dvaceti minutách nedokázal představit, že dám více než dvě hvězdičky. Nakonec mě to docela chytlo, navzdory obří hromadě patetických superhrdinských keců a rodinných klišátek. Druhá polovina je na rozdíl od té první konečně akční, zábavná a vtipně hravá (tank, vláček), aniž by dělala cokoliv jiného, než schopně těžila z ověřeného a tvářila se přitom dostatečně odlehčeně (trochu víc dětsky, než Iron Man, což ovšem není na škodu). Stačí to. Trojice dementů jakožto povinných komických postaviček mi výjimečně přišla docela vtipná (a to ani netuším proč). Na každý pád je zřejmé, že po budoucím připojení se k Avengers už z Ant-Mana nezbyde nic jiného, než další dílek do už tak přeplácané skládačky... 7/10 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jak naštvat fanoušky Marvelu? Místo toho, aby se natočily sólovky třeba Black Widow, nebo někoho, kdo už byl v MCU představený, tak se vybere asi jeden z těch nejméně zajímavých superhrdinů a natočí se radši film o něm. Což o tom, obsazení bylo dobré (i když Evangeline Lilly byla s tou přilbou na hlavě děsná, jestli to nebyla paruka, tak to tak vypadalo), ale jinak mě to ničím nezaujalo. Příběh nebyl nijak světoborný, schopnosti vlastně taky nebyli schopnosti a pak tam byla horda mravenců (a já děkovala bohu, že Spider Man neumí dělat to stejné s pavouky). Neurazí, nenadchne. 3* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze me to docela mile prekvapilo. Film pusobi jako lacinejsi a nuznejsi bracha k ostatnim nalestenejm marvelovkam, ale v tom je vlastne jeho hlavni prednost. Sice tu jsou sem tam nejaky kecy o zachrane sveta a aby se nereklo, na zaver se dostavi i zaporak, ale film stejne tak dobre funguje i bez toho. Rudd i Douglas jsou sympataci, takze utahnou i slabsi chvilky a ackoliv tu neni nijak moc akce, ta co tu je, je fajn a hlavne originalni, vsechno je samozrejme udelany z pohledu mravencu, takze nechybi ani hmyzi armada a spousta vychytavek typu beh kobercovejma vlaknama, souboj na detskym vlacku a podobne. Na druhou stranu se z danyho tematu urcite dalo vytezit i vic, minimalne co se tyce vtipnosti. Ale jak jsem cekal nejslabsi marvelovku, nakonec jsem byl fakt mile prekvapenej a pokracovani si dam s chuti. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Do filmu byl obsazen i Patrick Wilson, ale poté, co se natáčení zpozdilo, byl nucen odstoupit. (Spidey3)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama