Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (570)

plakát

Broučci (1995) (seriál) 

Mákokdy dávám večerníčkovské tvorbě né-plné hodnocení.Pokud však porovnávám černobílé zpracování,nemohu jinak,než ubrat *.Jenom bych si přála ty černobílě znovu vidět!

plakát

Broučci (1966) (seriál) 

A bylo jaro.Všechno kvetlo,ale pravšechno...a plejáda krásných českých hlasů .Tenhle byl první a i když byl ČB,stejně byl nejlepší a krásně laskavý jako Janinka.

plakát

Brouk v hlavě (1969) (divadelní záznam) 

Vstávám z křesla a tleskám.Bravo!

plakát

Bruce Lee: Cesta bojovníka (2000) 

Bruce Lee byl mým prvním a nezapomenutelným.Každý další film s tématikou bojových umění je pro mou maličkost pouze č."2" Nebyl to sice tento film,který jsem shlédla jako první,nicméně, to co je napsáno na začátku,platí pro všechny jeho filmy.Velmi lituji,že jich neměl šanci natočit více.Žádný z jeho filmů se nedá vidět poze jednou.Vždycky se je třeba vrátit a pomaličku vychutnávat bojové scény.Stále budu fascinovaně hledět na to,jak celkem subtilní člověk,dokáže vládnout takovou silou a rychlostí.

plakát

Brutální Nikita (1990) 

Pokud nebudu přemýšlet nad celkem špatným pokračováním v podobě seriálu,pak tendlenc počin od L. Bessona doporučím každému,kdo má rád hodně dobrý akčňák.Ale na seriál už prosím nekoukejte,pokazíte si dojem.

plakát

Bubáci a Hastrmani (1999) (seriál) 

Krása pro každou generaci.Pro moje já je Lada prostě Lada a nestrácí nic ani s věkěm.

plakát

Buly (1992) (pořad) 

Páni,rány co tady dělá todlenc.Jak může nefanda hodnotit a neurážet?Pro mně to je odpad,takže raději nehodnotím!

plakát

Byla jednou koťata (1977) (seriál) 

Macourek a Camfourek-nebo taky jméno kteréhokoliv dítěte ve věku od 3 do 7 let.Stejné kočičárny a lumpárny.A malovat na domeček-to zůstalo některým do dospělosti.Né vždy je to graffiti.

plakát

Byl jednou jeden dům (1974) (seriál) 

Pavlačový hajzlík a život v jednom domě-dokonalá harmonie.Ještě k tomu plejáda českých super herců a je z toho dokonalý seriál.

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

Mnou obdivovaný a milovaný Jan Werich spolu z V.Burianem v nezapomenutelném pohádkovém filmíku,ke kterému se určitě budou vracet jakékoliv generace malých i velkých diváků a která nikdy nezklame svou pohádkovostí.