Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Já, legenda (2007) 

Čekal jsem epos jednoho člověka, dostavil se mi možná tak Rezident Evil 8

plakát

Jason Bourne (2016) 

Přišlo mi, že tentokrát je tam Bourne jen do počtu, jako by tam vůbec neměl být, ale prostě šel kolem a někdo si toho všiml.

plakát

Já, společnice - Erica & Anna/Bria (2017) (série) 

Prvni serie me nabudila a byl jsem nadsenej, ze jsou predemnou jeste dve serie, ale bohuzel pokracovani slo kvalitou tak dolu, ze jsem po ctvrtem dilu nemel zajem pokracovat.

plakát

Jeden den (2011) 

Proč musí v kvalitních romancí vždycky někdo umřít, aby byly doceněny.

plakát

Jersey Boys (2014) 

Připomnělo mi to film Temptations, který byl ale o třídu lepší. Rutinní film o kapele, jejichž dramatické momenty nevybočují ze života jiných lidí. Dvě hvězdy jen za to, že teď vím, od koho ty písničky jsou.

plakát

JFK (1991) 

To jsou jen konspirační teorie, těch je aspoň 20, dokázaná pravda je, že Oswald zabil prezidenta z vlastní vůle, již dřív spáchal atentát na jednoho pravicového generála, což se potvrdilo z dopisu, co posilal manželce. Chtěl taky zabit Nixna, ale spletl jsi město, kam měl Nixon přijet. Ze začátku všichni říkali, že se střílelo z té budovy, ale později, když se v tom začalo štourat, tak si lidi zase řekli, no jo, ono by to mohlo být i takhle, prostě americane si nechtěji připustit, že normální člověk(teda oswald byl prase, proto ho taky vyhodili od marinaku,ale střelec byl vybornej) šel a zabil prezidenta...'