Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Obsahy (6)

The End

The End (2012)

V životě v podstatě nic nepřichází ve chvíli, kdy byste si přáli, nebo to aspoň čekali. Stejně tak Konec.

Hazed

Hazed (2009)

Krátký animovaný film o továrně, která se rozhodla, že už prostě nebude znečišťovat okolí a ničit přírodu...

Stay Indoors

Stay Indoors (2010)

Vidíte, co všechno se člověku může venku stát? A přitom by stačilo poslouchat maminku a nikam nechodit...

Zmije útočí

Zmije útočí (2008) (TV film)

Na pustém ostrůvku v jihozápadním Pacifiku provádí společnost Universal Bio Tech výzkum zmije růžkaté. Jedná se sice o velmi nebezpečného a jedovatého hada, ale jeho jed dokáže nejen zabíjet, ale také léčit rakovinu. Zmije jsou však geneticky upravené, aby byly rychlejší a produkovaly více jedu. Když se jim podaří uprchnout a dostat se na blízký obydlený ostrov, všichni tamější obyvatelé jsou v nebezpečí. Zmije jsou velmi agresivní a rychle se množí, takže poklidný život na ostrově se mění v boj o holý život. Společnost Universal Bio Tech navíc nehodlá řešit situaci moc čestným způsobem.

Setkání s nebezpečím

Setkání s nebezpečím (2009) (TV film)

Jack pracuje jako účetní poradce. Má hodně práce a se svou přítelkyní Lori se vidí jen málokdy. Dostane tak nápad vzít Lori s sebou na služební cestu, aby spolu po práci strávili pár dní v rekreačním středisku v Pine Mountain. Hned první den ale odjede na obchodní schůzku a nevrátí se. Lori má o něj přirozeně obavy a tak ho začne hledat. Jack jako by se vypařil. V hotelu i ve firmě všichni tvrdí, že Jacka nikdy neviděli. Když se navíc do jejich hotelového pokoje někdo vloupe a ukradne Jackovy věci, Lori je jasné, že to není jen tak. Šerif tomu nepřikládá důležitost a tak se Lori musí vydat pátrat na vlastní pěst.

Sexy biják

Sexy biják (2003)

Jay touží natáčet filmy, začátky ale nejsou jednoduché. Jeho přítelkyně Teri by z něj navíc měla radši účetního než filmovou hvězdu. Jayovi docházejí peníze a tak to s ním nevypadá vůbec dobře. Pak dostane šanci natočit erotický film pro známého producenta, který ho ale podrazí. Jay se přesto nevzdává a se svým kamarádem Scottem zkusí sám natočit pár pornofilmů. Ocitá se ve společnosti sexy žen, ale také v nebezpečí.

Reklama