Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Bezchybný scénář a dokonalé herecké výkony vás provází životem jednoho prostého muže, který byl jen tak náhodou snad u všeho zásadního co se v USA v 2. 1/2 20. stol. stalo. Snad jediný film, u kterého se v jednu chvíli směju a za chvíli se mi chce brečet. Přestože je film dlouhý, stále upřeně zírám na obrazovku. Přestože se dějové prostředí každou chvíli mění, nikdy neklesá kvalita. Dle mého názoru je tohle ten nejvíc nejlepší film. (Forrestovi bych snad dal i 6 hvězdiček...:-)

Prci, prci, prcičky

Prci, prci, prcičky (1999)

Prcičky byly vždy můj oblíbený film, ale musím říct, že před několika lety, bych se možná i styděl někam veřejně psát, že se mi líbí "Prci, prci, prcičky". Podlehl sem totiž takovým lidem, jako jsou i tady, a smířil jsem se s tím, že většina lidí Prcičky nemá ráda. Těm lidem, kteří v souvislosti s Prcičkami píšou o hovnech, sračkách a řitích. Byl to omyl a teď se stydím, že jsem se styděl. Psaní takových komentářů je totiž mnohem nižší, než tento film... Když sem se na film koukal kdysi dávno poprvé, byl sem vodvařenej z toho, že je tu konečně film o sexu a pro mladé lidi. Teď ale považuji prcičky za trochu víc, kor první dva díly. Nejen že mě prcičky vždy rozesmějí, ale dostal jsem se totiž do věku, kdy chápu problém, který tu tak trochu řeší. Teď nemyslím ztrátu panictví/panenství. Mluvím o klasické deprimaci, "co po střední". O nejistotě co dál a o touze prožít toho radši do té doby co nejvíc. A i ostatní děj filmu se mi líbí, každá scéna mě rozesmívá. Samozřejmě, je to americké, takže malinko přehnané. Ale to mi vůbec nevadí, Ameriku mám rád a mám rád i tu dobu, před deseti lety. I když se to zdá nedávno, spousta věcí se od té doby změnila. Navíc je to film o přátelství a lásce, plný charismatických postav. Podle mě není až tak jednoduché, tenhle film hodnotit. Nejde jen tak zaškatulkovat mezi "Teenagerovské shity", je nejznámější a jedinečný. Proto prosím lidi, kteří zde prcičky tak vulgárně kritizují, shlédněte film někdy, až budete optimisticky naladěni. Čekejte prostě komedii a dostanete nejen zábavu, ale ještě něco navrch. Jen tak dát Prcičkám hodnocení Odpad a přidat pár nadávek neznamená ukázat svou inteligenci, spíš naopak.

Sex Drive

Sex Drive (2008)

Příběh 18-ti letého kluka, který získavá sebedůvěru na cestě za sexem... Tak tenhle film si mě získal. Podle mého názoru je to jedna z nejlepších komediálních road-movie, i když občas trochu střelená. Ale tu necenzurovanou verzi si nepouštějte...a kdyby snad jo, tak až po té normalní verzi(v angličtině samozřejmě)! Necenzurovaná je skutečně trapná, a i když je pozměněno a přidáno jen pár záběrů, mění lehce nasládlou komedii na trapnost nejvyššího kalibru! Běžná verze: Kvalitní vtipy i hudba a snad i zápletka, pěkná hlavní hrdinka, legendární 1969 GTO Judge...

Kráčející skála

Kráčející skála (2004)

Obecně nemám moc rád AKČNÍ FILMY, ale tenhle zrovna musím ocenit. Líbí se mi, má skvělou atmosféru a pořádný spád. Obsahuje tak akorát toho, co bych v povedeným filmu tohohle žánru čekal. Rvačky=casino, přestřelka=policejní stanice, "vtip"=třeba to rušení auta, sexy baba=Ashley Scott. Uznávám, že je to spíš tak jako "film pro kluky", ale hodnocení "odpad!" si snad nezaslouží od nikoho...

Pařba ve Vegas

Pařba ve Vegas (2009)

Koncentrovaná brutální zábava. Asi tak bych to vystihnul...Prostě jeden záchvat smíchu za druhým...Nevím jak jinak to popsat...A Zach Galifianakis je naprostej borec...Koukněte na to! PS: Český dabing naprosto tragický, sledujte výhradně v originálním znění s titulky!

60 sekund

60 sekund (2000)

Mám rád Nicolase Cage a mám rád auta. Problém je v tom, že filmy o autech sou často úplně debilní, s trapně animovanými akčními scénami a ignorací fyzikálních zákonů. V tomto případě sice také nevím, třeba jestli se dá Ferrari ukrást drátem, ale nemám potřebu to řešit. Film má spád a baví mě. Herci hrají výborně, dokonce i Angelina Jolie a dokonce vypadá i sexy, ne nechutně jako obvykle. Některé dialogy sou sice nesmyslné, jakože přes řadící páku můžete poškodit škrtící klapku. To je úplně mimo, ale doufám, že je to jen chyba dabingu. Přesto se tenhle film stal kultem pro jistou skupinu lidí a já k ním patřím.