Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

No tak já nevím ani jak začít. Po shlédnutí ve mě panuje spíše zklamaní. Na The Expendables 2 jsem se těšil jak malý kluk ,vždyť i Arnie si konečně zase zaterminuje a obsazení je ještě luxusnější než v jedničce a ta byla super (jasně měla pár neduhů ale dali se ji odpustit), zde to už prostě nejde.Děj jak z 80tek mi fakt nevadí, to k tomu patří, i výprava je vpoho,na něčem se šetřit hold musí ale až na Slye a Jasona nehorázné nevyužití charizmatu borců ! Přišel jsem si jak v divadle při ukončení a následném loučení aktérů..To nechci !!! A ztráta i té trochu vážnosti tím i napětí jako že vběhneme žoldákům do sektoru soustředěné palby a oni se z 10 metru netrefí ??!!.To se mi fakt nelíbilo (tohle není Komando).. A kupodivu mi tam nejvíc vadil Sly, nezlobte se na mě nám Slye fakt rád ale přišlo mi ze si až moc honí ego, v jedničce se do něj zabouchla Giselle Itié, ve dvojce Yu Nan a kdo příště "Statham" ? tohle je spíš už na dědu trapné a on to už snad ani nemá zapotřebí dělat ze sebe lovermana. Final fight s Jeanem..(jasně realita je jinde at si říká kdo chce co chce a to i v případě Adkinsna) ale mohla být mnohem vice propracovaná více té choreografie a né tak jednostraně laděná (v obou případech) !!! Jinak jako pohodu na večer dobrý ale dalo se z toho vytřískat mnohem víc..Ač se Arnie, Bruce a Jean fakt snaží mají ve filmu zoufale málo prostoru a to je škoda..Rozhodoval jsem mezi 4ma nebo 3ma hvězdičkama ale bohužel,ani ze sentimentu prostě Postradatelní na ty čtyři nemají...Dávám lepší tři.

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Mě osobně teda opravdu zajímá,kolik má ten Midsomer obyvatel..Podle toho poznáme kolik to bude mít ještě dílů.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Čekal jsem fantasy komedii a dostalo se mi úchylné někdy až trapné šaškoviny u které jsem se kupodivu docela bavil.Film je plný rozporu kterou se má vydat cestou a tak vše míchá dohromady hlava nehlava.Na jedno podívání fajn ale znovu bych to asi neabsolvoval.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Tak zrovna jsem skoukl film,Musel jsem si otevžít lahváče abych to rozdejchal. Dětství celkem v pohodě,přitažené za vlasy ale dejme tomu,ale jak tam nastoupil pan Oldspice tak to šlo do háje,děs hrůza trapné dialogy asi si mysleli že Conan má jen rádoby sebevědomi když furt mlel takoví "chlapácký" kecy ale vůbec jsem necítil žádný obdiv jako třeba u Butlerova Leonidase(ty dva se potkat tak Momoa coby Conan stáhne sukni a utecě s pištivím hláskem) film se nelíbyl ale kvůli Ronovi a těm kočičkám dávám 1.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Nejlepší serial všech dob.Vždy když mi není nejlépe a pustím si ho, pokaždé mi to navrátí náladu je SUPER !!!

plakát

Cigán (2011) odpad!

Bože no coment !!!!

plakát

Predátoři (2010) 

Zrovna jsem to skoukl a musím říct že trochu sklamání.Ty Predátoři se mi teda moc nelíbili ,teda až na toho klasického.Postavy ušly ale nedokázal jsem se snimi tak vžít jako s původní skvadrou.Nejvíce se mi zdál cool Hanzo.Naštvalo mě že predátoři byli v předchozích dílech borci a tady,takové tupé stádo! Arnie by si je dal k snídani.Ale co jsem vyloženě nepochopil,tak byla postava Fishburna?To mělo jako znamenat co ??! Jinak je to ale,pro fanouška predátora super oživení .Takže film se mi líbil,ikdyž nesplnil očekávání.Hodnocení 70%

plakát

Muž bez stínu 2 (2006) 

Mně se film líbil,jasně pár kiksu tam je ale jinak sem si to náramně užil a líbilo se mi to víc než jednička...

plakát

Star Trek (2009) 

Na Star Trek nejsem,ale film mě příjemně prěkvapil.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Zrovinka jsem to skoukl.Film je dobrej ale stratila se ta atmoška kterou její předchudci měly.Přeci jenom jsem si to představoval jako úvodní scenu,jako byla na začátku T2.Temnější,hutnější ale jinak je to dobrá oddechovka.