Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Obsahy (3)

Kid vs Kat

Kid vs Kat (2008) (seriál)

Hlavní hrdina, kluk jménem Coop, žije obyčejný život, ovšem až do doby, než jeho mladší sestra přinese domů nevinně vypadající kotě. To ale vůbec není tak nevinné, jak vypadá, a Coop brzy odhalí, co má kočka za lubem. Není to ale snadné dokázat, protože kočky jsou, jak známo, všemi mastmi mazané a Kat dobře ví, jak svést vinu na Coopa...

Scarred

Scarred (2007) (seriál)

V seriálu, který vysílá hudební stanice MTV, nám Mike Colliner, moderátor, který skoro každou větu prokládá vypípnutým slovem, představí pár videí, při kterých leze mráz po zádech. Zachycuje vesměs mladé lidi, kteří riskují zdraví při různých sportech, a dost se jim to nevyplácí. Můžete se „těšit“ na zlámané kosti, otřesy mozku a bolestivé řvaní v nezkrácené a mnohokrát opakované verzi.

T-music

T-music (2004) (pořad)

Obdoba hitparády ESO. Moderátoři nám představí dvacítku hudebních klipů a k tomu pět novinek. Pořadí klipů určují diváci prostřednictvím sms hlasování. T-MUSIC také informuje o koncertech, novinkách na hudebním trhu a hudebních festivalech. Byl vysílán v televizi Prima, později přešel na obrazovky stanice Óčko.

Reklama