Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (318)

plakát

Láska s čokoládovou příchutí (2019) (seriál) 

Po delší době to, co jsem hledala. Milý seriál. Klidné koukání bez velkých dramat a šef kuchařka, která navnadí na korejské pokrmy (ok tohle výhoda vážně nebyla, ale stejně doporučuji, alespoň si dáte ramen ze sáčku a zapojíte fantazii chuťových buněk).

plakát

V zájmu lásky (2022) (seriál) 

Počas celého sledování jsem nevěděla co si o tom myslet. Ani komedie, ani drama, ani romance... z hlavních hrdinů jsem byla zmatená, ale o to víc mě čekání na další díl zajímalo. Některé z dílů se docela vlekly. Konec byl takový jako celá dorama. Znovu se zřejmě nepodívám, ale ráda shlédnu další filmy/seriály ve kterých hlavní herci účinkovali.

plakát

Příští kapitola: Láska (2019) (seriál) 

Milé pokoukáníčko. Takové, které hřeje u srdce. Láska která jde cítit ve vzduchu a co víc, vyobrazení témy práce bylo skvělé. Nejen boj o práci ve vyšším věku nebo zde spíše s časovou prodlevou po dětech. Jak ukázka toho, že ten pravý kolektiv dokáže vytvořit práci zábavnou.

plakát

Ostrovní blues (2022) (seriál) 

Naprosto dokonalá podívaná. Jejich prolínající se příběhy mi budou velice chybět. Přesně ta jednoduchost, nahlédnout do "obyčejných" životů, jejich štěstí, lásek ale i strastí. Prožívat s nimi daný okamžik. Nakonec si zde jen uložím motto...  Ep. 20 V životě si musíme pamatovat jedno. Na tento svět jsme nepřišli, abychom trpěli nebo se trápili, ale proto, abychom byli šťastní.

plakát

Shimmer a Shine (2015) (seriál) 

Moc krásná pohadka, plná veselých barev a písní, navíc překlad skvělý... dětské hlasy baví dcerku. :)

plakát

Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (2013) (seriál) 

Začátek byl velmi rychlý, první díl byl naprostý skok do rozjetého vlaku. Naštěstí jsem se s postavami sžila poměrně rychle. Nejzajímavější byly části z minulosti, to bezpochyby. Mírně jsem se do toho dokázala zaplést svými myšlenkami o tom jak by to fungovalo v reálu při všech těch skocích, ale to je takové polemizování ani jako v doramě. Moc příjemné obsazení, naprosto skvělá hlavní dvojice a věrný kamarád.

plakát

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016) (seriál) 

Jsem trošku paf.. Vůbec jsem nečekala, že budu hodnotit pěti hvězdami. Děj bych osobně rozdělila na čtyři části. Tu první roztomilou, poznávací, zábavnou a tak nádhernou. Poté trošku nudnější část kdy jsem si říkala že víc jak tři hvězdy nemohu přeci dát. Dále část plnou zvratů, kdy se postavy vyvíjely a měnily, a tvůrci si nebrali servítky. Změnili celý pohled na jednotlivé postavy a tehdy jsem začala vnímat, že tento kousek je v něčem jiný. Některé věci jsem čekala, ale ne tak jak se staly a co znamenaly. Aby bylo jasno, neměla jsem vyloženě postavu, které bych trůn přála a které bych fandila. Dokonce mě nepohltila ani romance. Neprožívala jsem tedy klasické pocity "ne, měla bys být s tím druhým". Doramu jsem dlouhou dobu sledovala velice klidně, ale přišla poslední část ve které se vše změnilo. Která roztrhala mé srdce.. Poslední díly byly tak bolestivé a změnily se v slzavé údolí.. Vcítila jsem se do Hae Soo, tento pocit nádherně popsala Zelilu007... znovuprocitnutí bylo velice intenzivní. Doramu jsem shlédla v kuse za dva dny, na jednu stranu jsem ráda protože jinak bych z toho takto silné pocity určitě neměla.. na druhou jsem nešťastná, protože to uteklo velmi rychle a hlavně konec zůstal bolestivý. Věřím, že kdyby to zakončili shledáním, mému srdci by se ulevilo a neměla bych teď takové pocity... Mám chuť to celé zkouknout ještě jednou, věřím, že bych nyní vnímala děj zase trošku jinak a v příběhu našla něco co jsem předtím neviděla a vidět nemohla. Jedním slovem báječné, hudba, herci, vše! ★★★★★

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Stoprocentní podívaná. Shrnu to: parádní jízda, už jen počkat než se tyhle kousky začnou prodávat! Kino CinemaCity Ostrava 13/05/2018│2D originální znění