Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (69)

plakát

Masaryk (2016) 

hele musím říct, že ten ojeb co se udělal s českym lvem mě dost naštval..fakt..nicméně film je fakt dobrej..ale nejsem akademik ani novinář, jsem jen blb co rád kouká na filmy..herci skvělý, kamera skvělá, historický události (koho sere, že nejsou úplně přesný) zajímavý..já sem spokojenej na 5 hvězd..a ten ojeb?horší než odpad

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

původně sem dal jen 4, ale čim víc nad tím přemejšlím, musím zvednout..prostě musím, ten biják je opravdu výbornej..i když s výbornou knihou Porno nemá skoro nic společnýho..ale nechme knihy knihomolům (např. mé maličkosti) a filmy všem ostatním:)

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

velice sestupná tendence..velice..jedna hvězda za mistra javorského, jedna hvězda za mistra dlouhého a jedna za krásnou j. bárdos..ve skutečnosti vetšina herců a hereček zahráli opravdu dobře a kvalitně..jen ty dva nahoře sem musel vypíchnput..ještě píchám mistra plesla

plakát

Kid (2000) 

slušný..docela..a musím zde citovat kousek příspěvku Toma Hardyho, neb bych to nevyjádřil lépe "Škoda, že ke konci je čas na typický disneyovský styl a moralizaci diváka. I tak se však jedná o nápaditý snímeček, který stojí za podívání." akorát místo slova "škoda" bych použil slovního spojení "neskutečně mě sere."

plakát

Anthropoid (2016) 

až do kostelní přestřelky to byl opravdu lingvistický majstrštyk..předpokládám, že tohle je jedinej film, kterej by byl lepší s mizerným dabingem..a taky jsem si všiml pár historicky nesedících věcí, ale budiž..ta přestřelka v kostele za to fakt stála..

plakát

Vejška (2014) 

nemůžu si pomoct, ale líbilo se mi to o dost víc než gympl..hlavně několikrát zmínění mádl s krausem..i když jsem hodnotil stejně oba filmy, tenhle je příjemnější..

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) odpad!

ty jo..to se ani nedalo dokoukat..jedna z největších tragédií, co jsem letos viděl

plakát

Pustina - Epizoda 8 (2016) (epizoda) 

SPOILER..no ty krávo..seriálový bestof česka..aspoň pro mě..pachatele jsem neuhodl..překvapil mě..dávám tedy plný počet a dávám 5 hvězd i větě z komentu Bernyze "bohužel poukazuje na realitu, kde za tyto činy někdo nikdy nebude trestán a co je nejhorší - nikde to o něm nebude uvedeno" , jelikož to sedí..

plakát

Fair Play (2014) 

líbilo se mi to, ale pravdou ježe mi chyběla linka s Tomášem..nicméně, zajímavej nápad, námět a zpracování