Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (747)

plakát

Na nože (2019) 

Fajnové. Jak mobil hra, kde sbíráte různé věci, které se vám později k něčemu hodí, čímž se posunete dál. Fajnové...

plakát

Princezna (2022) 

Asi spíš počítačová hra. Začínáte na prvním levelu (tady na vrcholku věže) a postupně se bojem prokousáváte levelama (tady sestupujete) až k závěrečnému bossovi. Špatný to nebylo, ale časem nuda ze zírání na vpodstatě stále totéž.

plakát

Trol (2022) 

pro mě příliš dětské a nelogické a ... a ... ale za tu snahu ...

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Historické detektivky mám rád (byť ještě o pár století míň) a zde jsem byl velmi potěšen, byť prostřední část se poněkud vlekla. Díky závěru tomu ty čtyry dám.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Úvodem je třeba říct, že se skutečným Žižkou má příběh společná jen jména a dobu. Ale zatímco u Artuše (Legenda o meči) by nám to asi nevadilo (bo o tom stejně víme prd), u Žižky jsme poněkud choulostivější. Pokud se od toho ale oprostíme, máme solidní příběh se solidní řežbou a atmosférou. Mně se to určitě líbilo na čtyry bludišťáky, že je to český dám pět.

plakát

Rozhodnutí nebo život (2022) 

Ne příliš promyšlený, levný a komorní horůrek a jak už to bývá, plný kokotin.

plakát

Černý krab (2022) 

Otřesný. Na Netlixu snad není "akční" film s alespoň elementární logikou, točí se jen akce splácané ubohým příběhem. Tento příběh je plný nevědění. Nevíte, kdo s kým válčí a proč, nevíte, proč zrovna oni jsou vyvolení, nevíte proč zrovna cestujou po ledě (ne, určitě to není tak, že prvně za 28 let zamrzlo to cosi a led je pro loď moc tlustý, to závěrečný Chinook vyvrací), nevíte, proč dědek s babčou atd... Prostě kokotina. Joooo, když vybuchne granát, rozhodně ne ve žhavý kouli, to si taky opravte.

plakát

Projekt Adam (2022) 

Když cestoval v čase Terminátor, bylo to akční a mělo to svoji logiku. Tady akce je možná až příliš (zkopčená z hvězdných válek) a logiku to nemá žádnou. Celou dobu laser show a na konci kulka? A ten konec už vůbec, to se fakt nepovedlo...

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Ach jo, tihle údajně vtipní idioti (Táborský). Ale Petra s Ondrou to i přes zmíněné a přes poměrně nudnou story dokážou utáhnout k zdárnému konci, takže se na to dívat dalo. Skoro čtyry.

plakát

Bábovky (2020) 

Bejt to třeba britský a jmenovat se to čtyři vztahy a jeden pohřeb (nebo tak nějak), tak z toho možná lidi šílí. Bo to zase tak špatný nebylo. Herci fajn, osobně bych uvítal skutečně komedii (tady se moc smát nešlo), ale proč nakonec ne. Hodně pěkná trojka.