Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (244)

plakát

Světová válka Z (2013) 

Uplně jednoduše řeknu, že film nepřínáší nic nového a nějak zvlášť mě nezaujal. Opět jsem od Forstera čekal špičku a opět jsem se jí nedočkal. Kam se to hrabe třeba na film Já legenda.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) odpad!

Zdejší vysoké hodnocení filmu je pro mě neuvěřitelnou záhadou. Ať to vezmu zleva zprava, tak si to prostě nedovedu vysvětlit. Něco tak ubohého se totiž jen tak nevidí. Stallone má u mě obrovské mínus, protože zklamal nejenom mě, ale především mou přítelkyni, kterou jsem na tuto blbost neuváženě vzal do kina.Ve filmu se objevuje obrovské množství akčních hvězd, kteří ale po většinu záběrů jen tupě stojí a zírají a působí dojmem druhořadých statistů. Další věc je, že ve filmu je velké množství neskutečně nudných monologů (ve kterých se např. autoři snažili hrát na city diváků,ale naprosto s nulovým efektem), tak primitivních, jak se na Sylvestra S. sluší a patří. Výsledkem je nudná, trapná sračka a bohužel i mé posílení nedůvěry ke zdejšímu procentuálnímu hodnocení filmů. 87 %, které tato zoufalost měla v ten den je hodně silné kafe, z toho se budu hodně dlouho vzpamatovávat. Z komentářu typu „víc si ani nikdo nemůže přát, doufám, že trojka bude co nevidět“ se mi chce zvracet.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Tohle dát do kin považuju za neskutečnou drzost.Jeden blbej nápad střídá druhej, jedna iracionalita střídá další ještě větší ...Skoro se mi zdálo, že Neeson ty chlapy dostává do sraček schválně, jiný vysvětlení pro jeho nápady nemám.Opravdu kravina.

plakát

Událost (2010) (seriál) 

Už se z toho stalo pravidlo. Nejvíc se mi líbí seriály, které zdejší nejvýznamnější uživatelé docela haní. Opravu čtu ty komentáře s těžkým srdcem. Mě se to líbilo, srovnávat se mi to s ničím nechce, postavy v pořádku, některé i velmi sympatické (prezident Blair Underwood je velkej sympaťák). Napětí tam je, akce taky........ .Prostě se mi na to koukalo dobře, tečka. Komu se to nelíbí, ať se dívá třeba na Dextra, což je podle zdejšího hodnocení ( asi stejných uživatelů co haní tento) úžasná záležitost....a podle mého totální blbost, slušně řečeno. Jinak se sledovaností podobných seriálu musí být už z principu trochu problém. Diváci mohou pouze úbývat a těžko se dá čekat, že se na to bude někdo dívat od 10.dílu.

plakát

Kazatel Kalašnikov (2011) 

Emocionálně to šlo úplně mimo mě. Marc Forster je podle mě strašně přeceňovaný režisér nebo mi prostě jeho práce nějak nesedí, nebo oboje. S kamarádem jsme během filmu vedli diskuse o smysluplnosti toho co Childers v té Africe provádí. Já říkám, že tohle není cesta, že tohle je zoufalost a že s některýma věcma prostě nic neuděláme, jako jednotlivci. Childers by udělal lépe kdyby vzal AK47 a zajel do Washingtonu, pak do NY na Wallstreet a pak řekněme třeba do Bruselu.Tenhle problém je záležitostí našeho zkorumpovaného systému, priorit, které jsou dnes jinde - to jsem zase zpátky na Wall street a u obchodních záležitostí.Budiž nám útěchou, že alespoň těžce zkoušení obyvatelé Libye už dnes mají klid, stejně tak Iráčané, čátečně i nebohí (to myslím vážně, že nebohí) Afghánci atd., všichni víme jak to myslím.Kamarád mi oponoval, že každý zachráněný život má svůj význam na čemž také něco je.....

plakát

50/50 (2011) 

Víte co?Já si dám po tomto filmu Annu Kendrick mezi oblíbené herečky.Jako začínající terapeutka se nebála ukázat svoje rozpaky a slabé stránky, což podle jedné psychologické studie příznivě působí na lidi - u mě se to potvrdilo (pokud máte nějaké rozpaky, jako třeba začínající učitel, nezkrývejte je a dejte průchod tomu je ukázat). Jinak film celkově velmi dobrý,ač Gordona-Levitta stále moc nemusím.

plakát

Den zrady (2011) 

Tradičně dobře zpracované, tak jak to Clooney umí, ale v podstatě o ničem. Když to vezmu kolem a kolem, tak mě to skoro uráží, dívat se na filmy bez pořádného děje.

plakát

Na ostří nože (1997) 

Velmi dobrý film,mohu jen doporučit. Pro kamaráda, který je psycholog skoro kultovní záležitost. Na poprvé jsem si toho nevšimnul, ale postava Hopkinse se opravdu v kritických momentech snaží o pozitivní pohled na věc, skoro učebnicovým způsobem. Ač nejsem nějak zastánce přetváření reality pomocí manipulace s myšlenkami, tak v tomto případě to má určitě smysl.

plakát

Nevinnost (2011) 

Já jsem pan Hřebejk, velký režisér, velký umělec a proto se vůbec nemusím snažit o to, aby byl film alespoň trochu zábavný. Je to pod mojí úroveň.Udělám si to prostě podle sebe. Takový mám z filmu pocit.