Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Crash Pad, The (2006) 

Pořádný queer porno pro lesby. Hurá! :)

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) 

Iveta všechny miluje, Nora Mojsejová nenávidí, Agáta nemá slov, Dolly a Eva Máziková jich mají až příliš...co k tomu ještě dodat? K dokonalosti chybí už jen to, aby Nořiny psi začali taky vařit..

plakát

Drsný holky (2006) 

Drama dánského režiséra Christiana Christiansena se snaží poukázat na špatnou rodičovskou výchovu a její vlivy na děti. Film se zabývá tématem dospívající mládeže a problémy s ní spojené. "Přátelství" čtyř studentek se vinou okolností svrhne v nenávist. Laura Christensen v hlavní roli pak vezme spravedlnost do svých rukou a za tímto "kamarádstvím" udělá definitivní tečku, kterou by mnozí možná nečekali.

plakát

Drž je! (1933) 

"Báječně to pění!"...není to nic jiného, než právé mýdlo s jelenem. Být pradlenka za první republiky, tak bych se držela jen "Schichta".

plakát

Ein Kessel Buntes (1972) (pořad) 

Mně se takové úchylné věci prostě líbí.

plakát

Ein Leben lang kurze Hosen tragen (2002) 

Drama známé pod názvem The child I never was vypráví smutný příběh Jürgena Bartsche, který mezi lety 1962-1966 unesl, zneužil a zabil čtyři chlapce. Nelidské výchovné metody, které Jürgen musel snášet jak od adoptivních rodičů, tak i v internátní katolické škole z něj udělaly "Bestii z Langenbergu".

plakát

Eurotrip (2004) 

Jednu hvězdu za malého Adolfa, ten se fakt povedl. Zbytek filmu totální kravina, ale čekal snad od toho někdo víc?

plakát

Hledá se táta a máma (2010) (pořad) odpad!

Tohle je taková zoufalost, až je to naprosto skvělé. Kde proboha nabrali všechny ty exoty? Neříkejte mi, že všem jde o to, získat mámu nebo tátu. Jen je velká škoda, že Honza už asi nebude pořád nosit svoje oranžové vietnamské triko, myslela jsem, že ho unosí až do konce soutěže...

plakát

I Can't Think Straight (2008) 

Ideální rodina: poté,co se rodiče dozví, že je jejich dcera lesba začnou ji podporovat, její sestra je z toho přímo nadšená, bývalý přítel ji pomáhá...Ani pohlední herci nezachrání film, který má naprosto plochý děj. Neustálé přemýšlení "kdo je vlastně kdo" body taky nepřidá. Layle ani Tale jsem nežrala, že jsou lesby...a to mě nudilo. I can't think straight je taková elková pohádka.