Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Černá Fringilla a černej elf???

plakát

Zyma v ogni (2015) odpad!

Tam v každé scéně někdo lze, EU o ně nikdy nestala, sprostá propaganda. Kdo v tom nevidím coup d'etat je stejně debilní jako ty úkáčka.

plakát

Stážisti (2013) odpad!

Dvě hodiny dlouhá trapná reklama na google.

plakát

Když v tom jedou ženy (2014) (seriál) odpad!

Matka chlastá, dcera smaží a občas je tam takové hloupé hovado... Já tohle zapotřebí nemám.

plakát

The Art of Flight (2011) odpad!

tak toto je bezkonkurencni sracka ... pustit zpomalene zabery v realnem case, hm uz to ma jen 20 minut, uroven monologu? "Uhodil jsem se!" ...no ty vole ...

plakát

Rok konopí (2012) 

No jo, my vlastně žijeme ve strašně represivním policejním státě, kde nás zavírají za mastičky... Pravda je takova že si pěstujeme trávu kde chceme, hulíme ji hromady kdy i kde se nám zlíbí, jednou do roka nám zavřou nejakou megapěstírnu, nebo Bushku, aby to jako nevypadalo, a my jako největší ukřivděnci natočíme tohle... Kdo z tvůrců vůbec slyšel třeba příběh Marca Emeryho? Dokážou si vůbec představit, že by majitele českých growshopů odsoudili v USA na základě toho ze si je tam někdo objednal z e-shopu a ČR by je vydala takovym fofrem, že by se o tom nestihlo ani napsat? To by byly represe pánové. Film kde kapacity vypráví jaké to je v pořádku hulit trávu, a vy si u toho připadáte, že si vás za jointa odvezou.