Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Owen a Vince opět za pitomce, ale k nim to prostě sedí! Rozhodně skvělá komedie, která pobaví a neurazí. Neříkám, že je to špičkový počin, ale hlavní aktéry mám opravdu ráda, už jenom kvůli jejich charisma. Navíc Rose Byrne je také skvělá a krásná herečka. O roztomilém Dylanu O'Brienovi nemluvě. Google vládne světu, amen. ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

Pro Vince Vaughna a Owena Wilsona opět palec nahoru. Typ filmu, který jim sedí a umí to!!! V jejich podaní pohodovka z prostředí Googlu! Sice to není typická komedie, kde bych se furt měl řezat smíchy, ale je to komedie, která se hezky sleduje a neurazí. Všichni herci vybrání taky dobře + soundtrack. Spokojenost 4* ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Možno je to predvídateľné, ale ja som sa neuveriteľne bavil. Chémia medzi Wilsonom a Voughnom je najväčším ťahúňom filmu a ich kecačky a pohľady na vec ma jednoducho vždy bavili. Shawn Levy je režisér ktorý to vie s emóciami a robí filmy aké robí bez toho aby to bola úplná hlúposť. Nemalo to trapné miesta a ani nudné momenty. Malo to krásnu Rose Byrne a dokonalého Ferrella. Veľmi poteší aj indická kráska Tiya Sircar. Iste môžete tomuto filmu vyčítať veľa vecí a pravdepodobne budete mať pravdu, ale toto je jeden s tých filmov čo môžem. Hodnotové, úsmevné a odohrávajúce sa v zaujímavom prostredí. A ten life quidditch ma dostal. Dakedy stačí skutočne málo aby človek prehodnotil svoj pohľad na realitu. A keď to ešte robí takýmto spôsobom je to super. Nerobí sa veľa takých filmov, ešte menej ich takto funguje. Možno mnohý nesúhlasia ale v skutočnosti je to naozaj o tom vykročiť dopredu aj napriek strachu. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Vince Vaughn, Jared Stern / Predloha: Vince Vaughn | Hudba: Christopher Beck | Produkcia: Vince Vaughn, Shaw Levy | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Regency Enterprises, Wild West Picture Show Productions, 21 Laps Entertainment | Rozpočet: 58 miliónov $ | Tržby: 91,972,764 $ || Takto to dopadne, keď si umelec myslí, že môže robiť akýkoľvek obor. Vaughn vymyslel prostoduchý scenár, bez jediného svetlého momentu. Potrestal sa ešte tým, že si hlavnú rolu truľa zahral sám. Jediné pozitívum som našiel v nahliadnutiu do zákulisia vyhľadávačskej firmy. Len netuším, na kerú pizdu utratili ten rozpočet, keď v tom filme sa nestane skoro nič! Tento film si naozaj môže odpustiť každí, kto ho ešte nevidel... 15% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová reklama na Google s několika slibnými momenty (X-Meni, Instagram, famfrpál, závěrečné titulky) a sehranou hlavní dvojicí, která se však většinu filmu pitvoří v neškodném humoru a ukecaných pasážích, které nikam nevedou. Po slibném traileru tak přišlo vystřízlivění v podobě průměrné, leč "značkové" komedie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Po "google" titulcích je možné vidět ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)
  • Tri dievčatá, ktoré si zahrali v scéne v knižnici, sú v skutočnosti dcérami režiséra Shawna Levyho. (MikaelSVK)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama