Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Nin 

všechny recenze uživatele

Jak úvod vysvětluje, holky prostě chtěly pohádkového prince, což v dnešní době znamená luxusní životní styl, který lidé hltají na Instagramu. Tinder podvodník byl velmi chytrý, ale zároveň jsou slečny opravdu trochu jednodušší. Jenže zatímco holky nejsou až tak inteligentní a mají povrchnější pohled na svět, tak neudělaly nic špatného (aspoň podle tohoto dokumentu), zatímco hlavní podvodník je opravdu vychcaný a regulérně zlý člověk. Docela by mě ale zajímal pohled na ty jednotlivé lidi více do hloubky, hlavně si posvítit na toho podvodníka, o kterém se toho vlastně zase tolik nedozvíme. V každém případě je tenhle dokument od Netflixu fakt skvěle natočený. Je to jako dívat se na napínavý thriller, ve kterém se nám pomalu odkrývají další a další informace. Nedočkáme se ničeho obzvlášť šokujícího (snad jen je smutné, jak to, co provádí, se nepovažuje ve většině zemí za nic extra trestuhodného), ale jde o opravdu poutavou záležitost. (8/10) ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se pobavil. I když je tady po právu Šimon zobrazován, jako ten největší satanáš, nelze popřít, že to dělá fakt šikovně, až jsem chvilkama nestačil koukat. Holek je mi samozřejmě líto, ale tak co, párkrát se proletěly letadlem, zbaštili plno kaviáru, dostaly kytičky, dokonce i k moři se občas dostaly, tak to můžou brát jako dovolenou u předražené cestovky a cennou životní zkušenost. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Poutavě natočeno, chlap je hajzl, ovšem děvčata mají rozumu, co by se za nehet vešlo. Syn diamantového magnáta se zajisté vycapí na Tinder a bude se tam nabízet, ve vší parádě, zrovna jim. Vidno, že děvenky neměly nikdy tu čest s chlapečkem, který se narodil do movitějších poměrů. Za blbost se platí. Tyhle nebyly zlatokopky, ty totiž mívají za ušima a jinačí výcvik, na špek by vychcánkovi neskočily, prostě naivky a je tragické, o kolik se nechaly grázlem připravit. Snad si nějaké prachy urvaly zpět medializací, s ohledem, že je počin konkrétním a adresným varováním pro další nanynky, které si snad dají větší pozor. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem má u mě takový člověk obdiv, ač, nebo právě proto, já bych na takové jednání kromě inteligence neměla ani náturu. Jednotlivé oběti bych nekomentovala, můžeme si na ně udělat hodně zjednodušený obrázek, jen takový, který nám dokument dá, ale pořád nevíme, co vše se jim odehrálo v životě a v hlavě a vedlo je až k takovému jednání, že samy ze sebe dokázaly udělat takové "hlupačky", prostě těžko soudit a odsuzovat, když my na jejich místě nebyli. Jestli mě něco na dokumentu nadchlo, tak hlavně představa, jaký pěkný celovečerák ve stylu Catch me if you can by z toho mohl v dobrých rukách být. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Klovněte si ex-miliardáře na pofiderní seznamovací aplikaci, kterou valná většina onanistů používá jen ukájení svého obrazotvorného čuráka, a taky aby 96% chlapů středního věku, nenašla normální holku/ženu/důchodkyni/urnu, kterou by nezajímalo jen bankovní účet a zevnějšek, než-li charakter. Třeba takový Pepa z Horné Dolné, co mastí volant na Zetoru, každé ráno seje pole, dojí krávy, aby půlka vesnice měla každý den čerstvé mléko, a pak jde do lesa naštípat 20 akrů lesa. Ženský z Hoštic by se o něho praly, až do posledního másla ve slevě, ale v podobné aplikace, by o něj žádná kozatá blondýna nezakopla o svoje vysoké podpadky. No ale, na chlapy každý z vysoka kálí velké žluklé lejno, ženy jsou vždy oběti. Dokument ve svém žánru málo nudný, hlavně když se chytáte za hlavu, co všechno ženy z trapnosti a naivity neuvěří na každou lež. Určitě budu věřit, že si miliardář typu Vlka z Wall Street bude na Tindru hledat máničku z Vosla. Při jeho boku určitě nesedím, ale pěkně využil příležitosti.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)
  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)
  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama