Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (50)

plakát

Zpívej 2 (2021) 

Ucházející pokračování, trošku víc do muzikálu. Člověk se z dětma zasměje a nečeká nic náročného. Viděno na předpremiéře už 19.12. v Pardubicích.

plakát

Srážka s láskou (2019) 

Jak řekl O'Shea Jackson Jr. ,,Wakanda forever'' :D :D

plakát

Captain Marvel (2019) 

Zbytečně se to táhlo ale furt to bylo tisíckrát lepší, než Ant-Man a Black Panter. Dvě potitulkový scény a Brie Larson trumfla Scarlett Johansson. Takže nová předloha pro mokrý sny je jasná.

plakát

Venom (2018) 

Kdepáák, Tomáš to zas zvládnul a utáhnul celej film!

plakát

Hot Dog (2018) 

Hrozný hovno, zbytečná ztráta času.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Prázdnota, nechuť, zklamání. Tři hvězdy asi jen z nostalgie. Takhle dojebat potenciál kultovního Star Wars, to se opravdu moc nevidí. Rian Johnson mi dokurvil dva roky dlouhé čekání na osmý díl, kde se konečně něco dozvíme o postavách, o kterých by to bylo fajn, dočkáme se více epických zvratů a soubojů, tak se dozvíme akorát tak hovno a rovnou to zařízne ihned v zárodku akce. Šel jsem do kina na půlnoční premiéru z nedočkavosti a chtěl vidět kvalitní pokračovaní, né moc dobré sedmičky ale já osobně se dočkal jen nějaký zadrbaný frašky, co si vlastně z celýho Star Wars dělá jen prdel a troluje jí nemalým způsobem, to mě neskutečně sere. Jedinej, kdo vlastně ve filmu funguje a nemá posranej scénář je Chewbacca.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Kombinace Hvězdných válek a Avatara? No nevím, taková divná slátanina. Vlastně jsem to vydržel, jen díky herečce, na ní se dalo koukat.