Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (464)

plakát

Bláznivá školka (2003) 

trapny humor, hloupe dialogy, fekalni vtipy. Dala bych i odpad, ale Murphy tam hraje obstojne, tak jednu * za nej.

plakát

O princezně z Rimini (1999) (TV film) 

Zdlouhava a temer bez deje. Pointa je, ze chytra princezna se zamiluje do prince blbce a on se diky a kvuli ni nakonec zmeni? Achjo.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

neskutečně to tam kazí ta hudba. Vůbec nepodkresluje děj, vlastně je jen všude tam, kde by jinak bylo ticho. Navíc celkově zvuk je dost špatný, mnoha monologům jde špatně rozumět. Příběh mě taky zas tak neunesl. Charaktery určitých postav ale byly milé :)

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Milá pohadka. Děj akorat, ani příliš překombinovaný, jak to v modernich pohadkach bývá, ale ani ne primitzivni.. Krásné kostýmy i vyprava.

plakát

Gattaca (1997) 

Dlouhe proslovy o nicem, dlouhe zabery na nic :D Hlavni idea zajimava, ale film je natocen docela nestravitelnym zdlouhavym stylem. Plus americke kecy tomu hrozne skodily

plakát

Proč? 13x proto - Série 2 (2018) (série) 

hodne velky propad kvality oproti jednicky. Podruhe uz bych nekoukala. docela zbytecne a nic moc se tam nedeje

plakát

Proč? 13x proto - Série 1 (2017) (série) 

Serial presne popsal aktualni tezkost byti pubertaka. Ma tolik moznosti a preci prilis. Ma tolik pratel, ale preci zadne skutecne. Nema zadne problemy a pritom tolik neresitelnych. Navic nechce byt nikomu naobtiz, protoze je zvykly si vse prozivat ve sve individualisticke hlave, kde se mu zda, ze je nakonec na svete uplne sam, ikdyz je obklopen tolika lidmi, kteri by mu velmi radi pomohli, kdyby vedeli, ze je to potreba a kdyby vedeli jak.

plakát

Co jsme komu zase udělali? (2019) 

kdyz me moje francouzska spolubydlici, ktera je hodne distinguovana a vybirava, rekla, ze druhy dil je jeste lepsi, nez prvni, nemohla jsem se dockat. Nuz, nevim, jestli to bylo tak strasnym prekladem, nebo tam bylo moc veci, ktere pochopi jen francouzi. Zacala jsem se bavit az v posledni tretine. Do te doby jsem nevedela, jestli rasisty/xenofoby chteji jen plytce ztrapnit. Svou atmosferou se to mega lisilo od jednicky. Chvilemi se to tvarilo, ze to bude jen vychovavat. Pro me docela zklamani.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

odpocinkova pohadka pro dospele, teda spis pro zensky, teda spis por zensky z mesta. Ale precejen bych stopaz znacne prostrihala, ony i ty dialogy by pak mozna trosku min sustely papirem. Ale prijemne se na to koukalo, ikdyz jak tady vsichni komentuji, opravdu je to strasne predvidatelny, ale tak nejak by clovek byl i nastvany, kdyby to dopadlo jinak