Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (124)

plakát

Bojovník - Horkokrevný cibul (2019) (epizoda) 

Kvalitní souboje. Hlavní hrdina je až moc velký drsňák. Až jsem doufal, že mu někdo pořádně nakope prdel.

plakát

Co jsme komu zase udělali? (2019) 

Velice zábavné! Druhé pokračování multi-kulti komedie, která si může dovolit trochu té sentimentálnosti a přitom se budete dobře bavit.

plakát

Diego Maradona (2019) 

Výborný! Složeno pouze ze záběrů z 80tých let s komentářem legendárního rebela Diega Maradony. Už jsem pár sportovních dokumntů viděl, ale tohle je naprosto odlišné. Nahliží na Diega naproto upřímně. Není to ten typ oslavných dokumentů jako například dokumnty o Alim. Diego měl své problémy a jak to bylo se slavnou ,,Boží" rukou na MS? Pokud jste fotbalový fanoušek, máte povinnost si to pustit. PS: Nebudete litovat.

plakát

Filmy našeho dětství - Sám doma (2019) (epizoda) 

Spousta informací o mém oblíbeném vánočním filmu. Mohli přidat více informací o dvojce, která je rovněž skvělá.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Jednička byla celkem fajn. Dvojka blbost, ale pořád solidní choreografie soubojů. A trojka? Působí jako béčkový (až céčkový) akčňák s unreal scénami, které přebijí debilní dialogy mezi nezajímavými postavami. Až mě to přivádí k otázce: Jak mohl někdo vyhodit 75 Milionů dolarů, aby natočil takovou ptákovinu? Odpověď je jednoduchá: Protože to do pr*** vydělá 325 mil.

plakát

Joker (2019) 

Na komentář se zatím nemůžu.. Třeba příště.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Absolutně nejslabší díl vůbec. Obecně celá novodobá trilogie, chcete-li to takto pojmenovat. Se mi v žádném ohledu nevryla do paměti. Postavy jsou ploché. Při sledování mi bylo tak nějak jedno, která strana vyhraje. Se žádnou postavou jsem nesympatizoval, a to se mi nestává. Tyto filmy "zachraňuje" ždímání původní série natolik, že přidá pramálo vlastního. Příběh rodiny Skywalker by měl být ukončen. Uvidíme, zdali se k němu přeci jen nevrátí, protože by museli vymyslet něco hmatatelného do dalších pokračování.

plakát

Vlastníci (2019) 

Vydržel jsem čtyřicet minut. Každá postava je určitě promyšlená, ale tato negativita a protivnost celého filmu mi nepřišla vtipná. Prostě mě to nebavilo.. Jen jsem se rozčílil.

plakát

V ringu (2019) 

Jednoduchý scénář. Často to působilo až amatérsky.