Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Everest (2015) 

Záběry hezký (to ale každý BBC dokument hravě překoná), ale jinak debilní film. Nikomu nefandíte, zvlášť ne horskému vůdci, který jednomu blbečkovi pomáhá dokázat nemožné, Beck ze sebe udělá totálního mrzáka...aspoň že Anatolij někomu pomohl...dojemné scény milionkrát viděné...horolezci jsou ještě blbější, avšak samostatnější (a o to sobě nebezpečnější) než sportovci, masové výstupy ohavná věc - dávaj leda hovadskou práci šerpům...ubohé peníze za hovadsky nebezpečnou práci

plakát

Terapie - Série 2 (2013) (série) 

Jaký by byl Roden jako terapeut nevím, ale herec je to mimořádný i zde. Tereza V. (doteď jsem ji ignoroval) je úchvatná, ta druhá mě dost příjemně překvapila, jinak ji ani nemusím. Manželský pár opět pil krev, ale kolik takových mezi námi je? Milion?...Ornest sympaťák, ale jeho problémy mě zas tak nebraly...Bydžovská jako stará láska, hmmm, zajímavé.

plakát

Camelot (2011) (seriál) 

V posledním roce a půl jsem viděl necelých 20 seriálů(všechny jsem dokoukal), ale tenhle je zdaleka nejhorší. Vydržím hodně, někdy se dívám jen abych viděl jak ty absurdní scénáře skončí(Invasion, Heroes), ale tady mne to opravdu nezajímalo, takže 4 díly a víc fakt ne. Zkusil jsem to jen kvůli Evě Green, ale Artuše zkousnout nedokážu. Až na Lota a Uthera všichni nehorázní hošani. Je to statické jak televizní inscenace. Hudba ok, ale kvůli tomu se na seriály nedívám.

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Nepamatuju, kdy jsem si tak užil český seriál (vlastně mě ani žádný nenapadá, dívat se na něj v tv, wtf?!). Roden a Táňa radost sledovat, Hejlík mě taky bavil. Michaela D. jako "dětská" herečka nadprůměrná. Manželský pár mi pil krev, a proto bez plného počtu.

plakát

Ninja (2009) odpad!

demence, všechno tu už tisíckrát bylo a v lepším provedení.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Pro mě má Breaking Bad jeden zásadní nedostatek: měl skončit 3. sérií. Co bylo potom, už mě jen otravovalo, jakýkoli humor v podstatě zmizel (až na možná (pro někoho) řeči kamarádů Jesseho) a o "genialitě" Waltera jsem měl dost vážné pochybnosti. Jeho žena byla nesnesitelná, zvlášť posledních cca 30 dílů, to je trochu příliš....takže 60%, víc ani náhodou. Kdybych hodnotil jen první 3 řady, dal bych 95%.

plakát

Americký zločin (2007) 

Při tomhle filmu jsem doslova trpěl jako zvíře (vcelku jsem ho nedal ani omylem), proklínal náhodu a byl nešťastný, že jsem se k němu vůbec dostal....následující 3 dny jsem se z toho těžce vzpamatovával...a pak se snažil zapomenout. ..S poslední větou Enšpígla se nedá nesouhlasit, jen tam dávam hvězdičky čtyři...a to se týrám skoro přemrštěně plánovitě! viděno a hlavně protrpěno 28.12.2008 ....z Catherine Keener se mi dělá doteď špatně, jen si na ni vzpomenout...

plakát

Láska za časů cholery (2007) 

Těch 50 let trvalo dlouho, opravdu velmi dlouho...to se režisérovi povedlo rozhodně nejvíc.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Docela jsem váhal jestli 3* nebo 4*, ale z obsazení mi kápnul do noty jen Ed Harris. Casey Affleck se mi zdá naprosto nezajímavý, a to mi u hlavní role přijde dost zásadní nedostatek....Určitě to je nadprůměrný film, ale taky překombinovaný.