Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mdly. Prvni co me pri sledovani napadlo. Film o tom, jak nekolik borcu trenuje bojovy umeni, aby se nasledne ze skupinky vyprofiloval zlej cinan a hodnej american a rozflakaly si drzky by mela bejt akcni jizda. Bohuzel tady se to cely dost tahne, zaporak je takovej smesnej skrcek a Adkins vypada prilis dobracky, kdyz ho srovnam treba s jeho drticem z Neporazitelny, tak tady je jak nejakej skautik. Nicmene kdyz uz obcas dojde na nejakou tu bitku, tak ta je choreograficky dobre zvladnuta a Adkins je machr, takze smejdi litaj na vsechny strany. Skoda, ze bitek neni vic, nehraje sviznejsi hudba a hlavne tu neni aspon o trosicku min dementni pribeh. Necekal jsem zadnej oskarovej film, ale i tak me to celkem zklamalo a nebejt Adkinse, tak to leti do odpadu. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak. Hodně bojů je docela stupidních - ninja dostává nakládačku od dvou "obyčejných" chlápků, a pak zmlátí v poho celou bandu stejně "obyčejných" chlápků. Stejně tak s těmi zbraněmi - sem tam někdo střílí, ale pak přestane střílet a jde s tyčí - divné. Ale je tam docela dost bitek, honiček, ale bohužel málo ninja triků. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jako předkrm před trojkou Undisputed plně dostačující. Kladné body dávám za to, že Scott Adkins hraje hlavní roli a klaďase k tomu, záporné za to, že nepředvedl ani jeden kick z jiné dimenze, normálním smrtelníkem nepochopitelný. Děj neřešit, těch osmdesát minut jede podle šablony, která nepokrytě vzdává hold jednomu belgickému karatistovi, a ani vteřinu nenudí. Celkově jsem po tomhle nabyl dojmu, že Issaca Florentina je na produkci ‚d-2-dvd‘ docela škoda. S pořádným rozpočtem a silnějším scénářem by v áčkové konkurenci v pohodě obstál. V té béčkové mu není v současnosti rovno. A teď Bojku do ringu, prosím pěkně. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Totalne debilni becko, u kteryho jsem si myslel, ze musi bejt od rusaku (hraji tam nejaky Donkov, Asenov, Dimitrov. Sotirov atd), ale neni! Od pocatku je pribeh jasne danej a vicemene zbytecnej, je to jenom o ninja bitkach a je to docela prdel. CGI je prumerny, ale nedosahuje (ne)kvalit pulnocnich hororu na Prima Cool, herci jsou spatny a dej nesmyslnej - sektari vyskakujou odevsad jak v arkadovy mlaticce z 90. let, ale proste je to vsechno jedno. Bavilo me, ze behem bitek to kupovali i nevinny civilisti, coz se moc casto nevida. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Souboje jsou efektní díky skvělé choreografii, prostředí dobré, hudba slušná, potěší různé zbraně ninjů, ovšem děj je dost jednoduchý a bídný. Skoro mi to přišlo jako díl Walkera texas rangera. Jen tam chyběl Walker, aby to rychle vyřídil. Scott Adkins a Mika Hijii vytvořili sympatickou dvojici. Hodnotím jako průměr, což také tento snímek je. 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama