Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Drama

Recenze (7)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Upřímně nerozumím nadšení z tohoto hororu. Je vystaven na klasických lekačkách, o kterých přesně víte, kdy se stanou. Děj filmu je jednoduchý a stokrát ohraný a tím pádem také lehce předvídatelný a nudný. Vysvětlení, proč se dějí dané věci, je silně přitažené za vlasy. Hlavní postavy vás do příběhu nevtáhnou a určitě se o ně nebudete bát. Navíc reagují většinu času dosti nelogicky. Hlavní záporná postava je sice ošklivá ale rozhodně ne děsivá. Rozjezd filmu je pomalý. Jak už bývá zvykem, začne se opravdu něco dít až zhruba v polovině. A konec filmu je naprosto katastrofální. Tak trochu jako by chtěl režisér toho rozehrát mnohem víc a najednou zjistil, že už na to nemá čas a prostor, tak to nějak ukončil.

plakát

Dansu in za vanpaia bando (2010) (seriál) 

On je krásný a statečný, ona je mocná a bohatá. Spousty zbytečného vysvětlování, neuvěřitelná hloupost záporných postav a příšerně odfláklé souboje. Jinak moc pěkná grafika a hudba taky docela ujde. Ale ten hlavní klad je, že on je krásný a statečný.

plakát

Hanamizuki (2010) 

Typický průměrný japonský romantický film. Jestli jste viděli více jak dva , víte od začátku, jak to bude probíhat a jak to skončí.

plakát

Koi suru bōkun (2010) 

The tyrant falls in love je dvoudílné OVA podle začátku stejnojmenné mangy. První díl přináší důležité poučení: Nepijte alkohol a hlavně ho nepijte sami u spolužáka, o kterém víte, že vás miluje. Pokud to přesto uděláte, druhý díl vám ukáže, jaké problémy to přinese a jak je vyřešit.

plakát

Hetalia - Axis Powers (2009) (série) 

Zábavné, leč příliš dlouhé. S historií to má pramálo společného, ale to tomu stejně na kouzlu neubírá. Časté přeskakování od středověku po současnost mě občas mátlo, ale nakonec jsem se vždycky chytla. A těch shounen ai prvků je tam opravdu jen poskrovnu, takže puritáni se nemusí obávat.

plakát

Slayers - Lina, postrach banditů - Slayers - Revoluce (2008) (série) 

Zábavný oddechový seriál nad kterým nemusíte příliš přemýšlet, ale rozhodně neurazí. Postavy jsou sympatické, jen občas zbytečně křičí, výskají a vydávají jiné hlasité zvuky. Jako velký klad hodnotím to, že v seriálu nejsou vysloveně nudné či trapné scény, kvůli kterým bych se musela zvedat a přetáčet je.

plakát

Night Walker: Majonaka no tantei (1998) (seriál) 

Tenhle seriál byl prvním anime na který jsem se odvážila podívat s anglickými titulky a protože jsem i pochopila o co jde, má mé sympatie. Byl natočen podle stejnojmenné hry. Díly na sebe příliš nenavazují ale základem je, že hlavní postavou je upír detektiv Shido, který se snaží odčinit své hříchy tím, že likviduje zlé démony. V boji se zlem je mu k ruce agentka Yayoi, která je zároveň jeho pohyblivou zásobárnou krve. Dalším členem týmu je Shidova sekretářka středoškolačka Riho. Jejím úkolem v seriálu je neustále se do něčeho plést a každou chvíli být zachraňována. A poslední je zelená démoneka, neustále visící u hlavy hlavního hrdiny. Jejím přínosem pro tým je pravděpodobně pronášet chytré věty.