Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Mladí Titáni do toho!

Mladí Titáni do toho! (2013)

Téměř bezchybný animák o partě mladých superhrdinů, řešící nejenom zločin, ale i kolikrát absurdní problémy ještě absurdnějším způsobem. Animace potvrzuje mnohdy svatý fakt, že méně je někdy více. Postavy jsou jsou zábavné, mají živý charakter a rovnoměrnou důležitost v příběhu, což je u těchto seriálů nezbytné. Pokud tedy hledáte nějaký seriál dokonale a jemně parodující DC Universe a vlastně celý superhrdinký žánr, pak je Teen Titans Go pro vás jako stvořený. Na závěr bych snad jen chtěl dodat, že některé zápletky jsou postavené na původní sérii "Teen Titans". Tento seriál bych doporučil shlédnout, i když to není nutné. Některé věci vám ovšem jinak můžou uniknout. Typickým příkladem je vedlejší postava Terra, kterou bez původního seriálu nemáte šanci pochopit.

Kill La Kill

Kill La Kill (2013)

Pro svoji povahu se Kill la Kill vlastně ani nedá hodnotit nebo komentovat. Možná nebo zejména proto, že jde o "typický" japonský animák s prvky střeštěného anime humoru, brutální akční krvákovky, absurdistních sci-fi/fantasy vychytávek a... lehkého hentai porna. Have fun :D

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Po čtyřech sériích jsem se konečně odhodlal ke komentáři. Seriál má strhující děj, skvělé kostýmy a vůbec všechno co tu bylo 100x řečeno. Za normálních podmínek mě prudké dějové zvraty děsí a dalo by se i říct, že rozčilují. Jenže tady ne. Zvraty typu smrti vaší oblíbené postavy tady jsou na denním pořádku (ano mluvím o Nedu a Robbu Starkovi). Jediné, co mě snad nepřekvapilo, byla smrt Jofreyho. To byla jen otázka času, mnohem víc mě "ranilo" Tyrionovo obvinění z ní. Takhle bych mohl mluvit ještě celý den o tom, co se mi líbí, nelíbí a o tom jak bych chtěl, aby se to vyvýjelo. Ale dodám snad jen: Valar Morghulis.