Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Sakura Trick (2014) (seriál) 

Co se na toto dá říct? Těžko se odhaduje, na kterou skupinu diváků seriál míří; spíše bych řekl, že na dívky. Místy přeslazený, místy komediální, místy až podivný. 60%.

plakát

Černá díra (2013) (TV film) 

Německému katastrofickému filmu jsem dal jednu hvězdičku za to, že jsem u něj zůstal, abych se dozvěděl, co se stane s těmi božátky tam dole. Jinak děsná blbost.

plakát

Shuffle! Memories (2007) (seriál) odpad!

Udělat seriál převážně ne-li pouze z fillerů výchozího seriálu, to chtělo odvahu.

plakát

Kokoro Connect (2012) (seriál) 

Skončit po několika dílech je IMHO pro tento seriál podpásovka. Já jsem se výtečně bavil, seriál jsem viděl na jeden zátah do pozdního rána. 83%

plakát

Tanec smrti (1987) odpad!

Jediná scéna, která za něco stála je honička s motorkou, ale to film z odpadu nevytáhne...

plakát

Steins;Gate (2011) (seriál) 

Velmi obtížně stravitelný začátek, kdy mě štval hlavně hlavní hrdina, vystřídalo dobré drama, občas trochu vleklé, posledních 8 dílů však stálo opravdu za to.

plakát

Sword Art Online (2012) (seriál) 

Po pročtení několika komentářů jsem se shlédnutím váhal, ale dosažené hodnocení mě přesvědčilo, že bych se na to mohl -někdy- ve volné chvíli podívat. Na bojové anime podobné Narutovi nebo Bleach se sto a více díly jsem dlouho zanevřel, chtěl jsem něco jiného, něco co nemá hlavní drive zápletky souboje a fillery. SAO je jiné, soubojů je tam poskrovnu, nemusíte s hrdinou řešit každý nový vyhraný item nebo neustále sledovat jakým způsobem si vylepšoval level. Dalo by se říct, že seriál je pouze z fillerů, pokud jste tedy hledali právě něco na způsob výše jmenovaných seríálů. Co se mi ale líbilo, byla právě stránka romantiky a dramatu - to jsem hledal a dostal. Čtyři hvězdičky si zaslouží celý seriál a to obě jeho zdánlivé poloviny. Pokud se na to chcete dívat jako na fantasy, asi z toho nic moc mít nebudete, tento žánr je tam spíše jen jako doplněk.