Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (190)

plakát

Kick-Ass (2010) 

Dobry, az na ten zaver, ten je moc over-kill. Komiks je samozrejme lepsi.

plakát

(K)lamač srdcí (2010) 

lehce nadstandardni rom-com s predvidatelntymi gagy, ktera je chvilema zdlouhava. Chudak Anglican, ten dopad

plakát

Mamas & Papas (2010) 

Zdlouhava nuda na tema, co vsechno muze bejt v zivote spatne. A kdyz se v zivote neco stane, tak to bude samozrejme k horsimu. Jedina zajimava dejova linie ze vsech 4 je ta Bydzovsky, vsichni ostatni se chovaji jak naprosty pitomci a rozhodne jejich osudy nedojimaj.

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Perfektne natoceny thriller s divnou zapletkou, jejiz rozlusteni melo asi pusobit wtf, ale spis zanechalo pocit prazdna. Nadherny pochmurny obrazy pobrezi a domu, nizky mraky, dest, tma. Vybornej McGregor, vyborna (!) Cattrall, trapnej Brosnan, kterej proste neumi hrat. Pekny promo na navigacni system BMW :) Hodne napinavy, prestoze tam neni ani jedina akcni scena.

plakát

Na hraně temnoty (2010) 

Neni to spatny, dobre se na to kouka, jen je to docela nudny. Chvilema jakoby tvurci nevedeli, jestli chtej konspiracku ala 3 days of Condor nebo akcni revenge film jako Payback. Dej trosku pritazenej za vlasy (obzvlast to spiknuti), ale budiz. Nejvic zajimava je postava Raya Winstonea - Jadborough.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Prvni dil pouze. Nic moc. Prijemne prekvapil Sobota. Zadnej extra humor to teda neni, cela tahanice s rozprasenim je dobra na polovicni stopaz a nejak me serou vsechny ty postavy.

plakát

Počátek (2010) 

Pro zacatek 5*, ale rozhodne nutne videt jeste jednou. V soucasne dobe je to na 4. miste v top filmech, a to teda ani nahodou. Film je to zajimavej, vyzaduje soustredeni, ale az na detaily je v nem vice mene vse jasne. (az ucelove na zaver). Vytky: po cca 20 minutach je jasny, jakej bude posledni zaber; The Prestige byl rozhodne emocialnejsi, po skonceni si clovek rekne - hm, chytry -, ale nejak ho osud postav nezajima

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Zdlouhave, nudne. Pointa je jasna nejpozdeji v polovine - aspirin, cigara.

plakát

Příběhy bez scénáře (2010) (seriál) 

Zlati hosi 1: V podstate jsem to cekal horsi, i kdyz teda otec tri chlapcu je hovado non plus ultra a maminka snad jeste vetsi, ze to trpi. Je to trosku zmanipulovany strihem, ale zase na normalni sceny by nikoho nebavilo se koukat. Po druhym dile jdu dolu ze 3* na 1*. Nova opet pekne manipuluje, asi to nebylo zas az tak zajimavy, tak udelame z rodiny naprosty debily. Off topic poznamka - jako nejvetsi curak se ovsem ukazuje Vlada Ruzicka, ktery na zaklade prvniho dilu odvolal trenera mladeze Cumpelika.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Videno v 3D. Je to objektivne strasna kravina, plna zpomalenejch nudnejch zaberu, ktery jsou tam jen proto, aby to 3D bylo wow. Navic Milla viditelne starne, bohuzel. Na druhou stranu me to fakt bavilo, ale to bylo asi tim panakem pred projekci. Je to ale urcite horsi nez prvni dil, 2 a 3 jsem zatim nevidel. Tezky rozhodovani mezi 3* a 4*, protoze scenaristicky je to tragedie (zbavena superschopnosti prezije pad letadla bez skrabnuti atd), nicmene za ten dobrej pocit po odchodu z kina tomu preci jen davam ctvrtou *.