Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (570)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je (K)lamač srdcí sebezábavnější a není tuctovou romantickou komedií, pořád je ukotvený v neoriginálním schématu. Už od první scény tušíte, že se Alex seznámí s něčí přítelkyní, a právě ona bude ta jeho pravá. Jako tip na příjemný film na konec léta, ke kterému český distributor navíc vymyslel chytlavý překlad názvu, je ale výborný. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Smala jsem se vic nez u vetsiny americkych romantickych komedii. A i ta francouština je osvěžující změna. A tak jak Expendables bohate teži ze všech kliše akčního žánru, tak tohle těží ze všech kliše romantických komedií tak, až to zavání parodií. Ale nelze se nebavit, obzvláště ve chvíli, kdy Romain Duris se snaží napodobit Patricka Schwayziho... ty jeho otočky na kolenou dostaly v sedadle do kolen i mě :) ()

Reklama

Kimon 

všechny recenze uživatele

Je to komedie, i když první třetina filmu tomu tak docela neodpovídá. Je to komedie, které bych přidělil přívlastek "z nouze ctnost". Nebo ještě lépe, "mezi slepými jednooký král". Chci tím říct, že komedií (především těch zámořských) se rodí ročně sice hromady, ale jsou povětšinou stupidní. Kvalitních komedií s inteligentním humorem a opravdu vtipných se rodí v posledních desetiletích stále méně a méně, a to i v evropských končinách (dnešní generace scénáristů už asi ztratila smysl pro vkusný humor), a (K)lamač srdcí snad tedy patří mezi ty vkusnější, nám náročnějším evropanům bližší, i když s odřenýma ušima. Éra opravdu humorných, milých francouzských (italských) scénáristicky, režijně a herecky propracovaných komedií je nenávratně pryč. Bohužel. Ani kvalitní chléb bez náhražek už v obchodech nekoupíte. Je "divná" doba ... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak sa mi zdá, že čím je Vanessa Paradis staršia, tým to s ňou ide z kopca. Kde sú tie časy sexi krásky 90. rokov? Asi niekde v nenávratne. Chcelo to nejakú inú, viac romanticky pôvabnejšiu a krajšiu slečnu... Ide o klasický romantický príbeh o švárnom junákovi s netradičnou prácou a zakliatej princeznej, ktorý síce nenudil a miestami bol aj celkom zábavný, no zato bol plný hovadiniek a ku koncu aj trápneho klišé, ale tak trápneho, že som musel privierať oči. Keď začal chalan pred dievčinkou tancovať ten hriešny tanec, tak ma už skoro vykotilo. Ale nasmial som sa, aspoň. Vlastne celý film je trápnosť premenená na vtip, a z tohto pohľadu je to celkom zábava. 55/100 ()

Madison 

všechny recenze uživatele

K(l)amač srdcí neprichádza s ničím prevratným ani novým a obsahovým klišé nemá čím nadchnúť... no keď preniknete do tej francúzskej atmosféry, ktorá vysiela energiu na všetky strany, k tomu si pripočítate svieži humor, lietajúce iskry, nežné romantické malichernosti - rozhodne by ste nemali byť sklamaní. Prekrásne monacké scenérie + neodolateľný Romain Duris a lá Patrik Swayze (Hriešny tanec) v tej najkrajšej gýčovej scéne, akú si len viete predstaviť :-) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)

Reklama

Reklama