Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (14)

Pigeon: Impossible

Pigeon: Impossible (2009)

Jednou po ránu si agent tajné služby koupí koblihu, sedne si na lavičku, dostane kufřík. Přiletí holub, který má na koblihu taky velkou chuť, ale jsou dva a kobliha jedna. Každý ji chce pro sebe a tak začne boj.

Nic než pravda

Nic než pravda (2008) (pořad)

Nová česká soutěžní hra s odměnou velkých peněz, moderována Petrem Šiškou. Soutěžící musí pravdivě odpovědět na 21 otázek, aby dostal největší výhru 5 miliónů korun

Hodina pravdy

Hodina pravdy (2002) (pořad)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili.

Lambert, ovčí lev

Lambert, ovčí lev (1951)

Jednou přiletí čáp a donese matkám ovcím jehňátka. Udělá však jednu chybu a přinese i jednoho lvíčka. Ten se hned přitulí k jedné opuštěné matce a zůstane s ní. Je však všem pro smích. Neumí nic, co správná ovce umí. Jednou je však napadne vlk a chce sežrat lvíčkovou matku. Lvíček Lambert ji zachrání a získá si respekt všech ostatních.

Oktapodi

Oktapodi (2007)

Láska dvou chobotniček je rozdělena odejmutím chobotničky. ON se s tím nemůže smířit a tak se JI vydá zachránit.

Burning Safari

Burning Safari (2007)

Na Zemi přistane loď s mimozemskými výzkumníky, kteří zkoumají Zemi. Jeden z nich narazí na opici, ta jej však nenechá na pokoji a začne ho i ostatní pronásledovat.

Donaldův sněžný boj

Donaldův sněžný boj (1942)

Kačer Donald se projíždí na saních a uvidí přitom své tři synovce, jak si staví sněhuláka. Když jim sněhuláka zlomyslně zboří, začíná nemilosrdný boj ve sněhu.

Pluto's Christmas Tree

Pluto's Christmas Tree (1952)

Mickey a jeho pes Pluto se vydali do lesa pro vánoční stromeček. Pluto zahlédne dvě veverky, jak se schovávají do Mickeyho stromečku a jako správný domácí pes se je snaží chytit.

Svět

Svět (2000)

Krátký animovaný shot, ve kterém se nám autor snaží naznačit, že drogy jsou metla lidstva a můžete stejně rychle skončit jako lidský odpad.

Dealer

Dealer (2008)

Loaded je příběh mladíka Tristana Priceho, který právě slaví 25. narozeniny, má skvělou přítelkyni Brook a brzy dokončí školu a stane se právníkem. Ten večer si s přáteli zajdou do baru, kde po nějaké době skončí se svým bratrem na plážové akci u Sebastiana Cola, který je drogový dealer. Od tohoto večera to jde všechno z kopce. Sebastian ho nenechá ani na chvíli v klidu. Nakonec v potyčce se Sebastianem postřelí svého otce a jde do vězení...

Želva poráží králíka

Želva poráží králíka (1941)

Zajíc Speed vyzve želvu Tortoise k závodu. Želva je však chytrá a na pomoc si přivolá své kamarády želvy a ze zajíce Speeda si udělají srandu...

Old Sequoia

Old Sequoia (1945)

Další díl z mnoha Walt Disneyovských dobrodružství, kdy má Kačer Donald zachránit starý strom - Sekvoj od dvou ničemným bobrů.

Válečné hry 2: Kód smrti

Válečné hry 2: Kód smrti (2008)

Počítačový pirát Will Farmer se jednoho dne zaplete s počítačovou hrou R.I.P.L.E.Y., která je online simulací teroristického útoku. Farmer všek neví, že online hra je návrh americké vlády k nalezení potencionálních teroristů. R.I.P.L.E.Y. se rozhodne Farmera zabít a ten se zase pokusí zastavit počítačový program R.I.P.L.E.Y.

305

305 (2008)

Hlavními postavami tohoto nízkonákladového filmu je 5 Sparťanů (Claudius, Darryla, slepec Demetrius, Shazaam a Testiclees), kteří se nezúčastnili bitvy u Thermopyl, a mají za úkol chránit průsmyk pro průchod koz. Co se ale nestane, objeví se perští bojovníci, a hrdinové utečou a jsou posměchem všech Sparťanů a krále Leonidase. Ukrývají se, ale jednou se rozhodnou zachránit a stát se sparťanskými bojovníky.

Reklama