Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z méně tradičních televizních soutěží na veřejnoprávní České televizi. Zpočátku mě to zaujalo, bylo to originální a moderování Petra Svobody mi k tomu sedlo. S chutí jsem viděl několik dílů a představoval si, co bych si přál a co bych za to byl ochotný ještě udělat. Pokud se trefila sympatická rodina a měla zdařile vybrané úkoly, dokázala soutěž pobavit. Bohužel se mi celý originální koncept rychle přejedl a na poněkolikáté už to nebylo tak napínavé. Zvlášť s méně sympatickou rodinou, nebo s hloupými úkoly. ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda je pohotový, vtipný a nápady sršící zhruba tak jako přejetá žába v pangejtu. Idol dnešních babiček uvádí křečovitou šou, jejíž hlavní náplní jsou jakési nevyrovnané úkoly pro ziskuchtivé rodiny z Čech, Moravy i Slezka... Zvláštní kapitolu na mým soukromým shit-o-metru pak tvoří takzvaná "domácí vida" - Děsivý toť přízrak veškeré lidské ubohosti. ()

Reklama

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle v televizi na oko to vypadá jako príma soutěž, ale je to fraška. Známí z Jihlavy soutěžili a vyhráli, ale celé to byl jeden velký klam. Jestli dokázali splnit úkol musela potvrdit až po dlouhém dumání kamera s opakovaným záznamem a direktoriát soutěže. Pak režisér přišel a řekl divákům "Heleďte se, potřebujeme vás teď natočit, jak se radujete. Pak to sestříháme a nebude vidět, že se na rozhodnutí čekalo dvacet minut." Takže zatímco už na pódiu kmitala uklízečka, Svoboda už byl na kafíčku, publikum jásalo falšovanou radostí. Střih sem, střih tam, divák nic nepoznal. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Ve své době celkem neokoukaný formát, jehož kvalitu, respektive míru zábavy, silně ovlivňovala skladba jednotlivých úkolů pro soutěžící rodiny. Občas sranda, jindy zklamání a někdy i nefalšovaná nuda. „Princ“ Petr Svoboda v roli moderátora ucházející, hystericky uvřeštěné publikum rušivé a domácí videa mapující přípravy téměř vždy zábavná. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní pseudosoutěž, kde vyčpělý bodrouš mučí debily různými úkoly. Nešiku nechá žonglovat na laně, matku pěti dětí házet nožem po jejich otci, krávu s IQ skvrn na prostěradle nutí k memorování latinských názvů trav a bylin, pivní žoky gurmánsky koštují vínko, prostě každému, co jeho jest:-) Aby toho ponížení nebylo málo, každý se musí natáčet na homevideo a celému národu ukázat svůj byt a celý svůj patetický život. Nejlepší je upřímné zklamání, které uzavírá většinu těch minitragédií ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama