Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Matsés (2018) 

Strhující dokumentární cesta do míst, kde by většina z nás do druhého dne zemřela :) Ačkoliv o samotném kmeni jsme se toho zase tolik nedozvěděli, strhující pro mě jako diváka bylo zachycení samotné cesty na místo a zachycení všech těžkosti, které výprava zažívala. Film mi také nabídnul dost prostoru pro zamyšlení se jak nad osudy kmene, tak i nad vlastním životem. Zvolený hlas osvědčeného "vypravěče" a příjemná hudba celou atmosféru jen potrhnul. Z mého pohledu jasných pět hvězd.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Na tento film jsem se chystal velmi dlouho a když jsem se k němu konečně dostal, snažil jsem se nemít velká očekávání, abych nebyl zklamaný. A jak to dopadlo? Až na to, že se mi celý film draly na mysl scény bojů mecha drsňáků s chobotničkami z Matrixu, tak jsem se skvěle bavil. Akce byla hutná, efekty líbivé, dokonce i humor se objevil, myšlenka filmu také zajímavá. Nic, na co bych si mohl nějak výrazně stěžovat. Byl jsem spokojen. A PROČ TEDY WTF JEN 4 HVĚZDY?!? ----- /// POZOR - Následuje SPOILER /// ----- Hvězdu dolů dávám za ten stupidní Hollywoodský konec, který absolutně nedával smysl. Bál jsem se, že něco takového příjde a bohužel jsem se dočkal. Oč líbivější a nenásilnější by bylo, kdyby prostě Omega byla zabita a celá rota J zařvala s ní, zůstala mrtvá a tak to skončilo. Svět byl zachráněn neznámými hrdiny, o kterých se nikdy nikdo nedozví. Tečka. Ale néééé, musí to končit happy endem, navíc nelogicky vystavěným, aby se stihnul za poslední dvě minuty filmu. Popravdě jsem z toho závěru byl tak naštvaný, že jsem chtěl dát jen 3 hvězdy, ale jinak se mi film líbil, proto nakonec 4 hvězdy.

plakát

Lásky čas (2013) 

Tento film jsem dlouho odkládal, protože spojení komedie+romantický+scifi ve mně vzbuzovalo pocit velkého průšvihu plné šílených a trapných situací a vraceček v čase. Omyl! Ten film je skvělý! Tak strašně příjemný, roztomilý, krásný, nádherně jsem si jeho dvě hodiny užil. Někomu zde příjde, že ve filmu vlastně o nic nejde, že nemá žádné vyústění. Mě naopak přišel děj skvělý, zkrátka příjemný děj o životě "normálního kluka v normální rodině", co chce žít hezký život (a postupně si uvědomuje, co to vlastně znamená) a sem tam k tomu využije rodovou "superschopnost". Prostředí filmu je také krásné, hudba skvěle podkresluje děj, herci jsou příjemní a pro mě i příjemně neokoukaní, což se mi do takto civilního děje hodilo. Asi jedna z nejlepších "romantických komedií", jakou jsem kdy viděl.