Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 072)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Jako malý kluk jsem to žral, jako dospělý jsem to taky žral a myslim, že i vdůchodu se u toho budu tak smát, že to uslyší až u sousedů. Jim Carrey se svým gumovým obličejem prostě nemá chybu.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Kvalitní romantický film, už ne tak komedie - pár fórků tam je, ale kvůli tomu bych z toho nedělal komedii. Reese začíná být pomalu moje favoritka (sorry Naomi), opravdu to zahrála dobře. I Mark Ruffalo není zlý. Reese + Mark + povedený hudební doprovod = ***. Pokud jste ale něžného pohlaví, tak si přidejte * nebo i **.

plakát

Adaptace (2002) 

Teď už chápu smyslu slov scénáristická onanie. Charlie Kaufman si tenhle film napsal nejspíš jen proto, aby ukázal jak skvělý scénárista je a jaký skvělý dialogy umí psát. Proto mu odpouštím i ten trochu akčnější závěr, který se k předešlému vůbec nehodí.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Dobrej film na 1 shlédnutí (určitě nejkvalitnější počin v oblasti "agentních filmů" za posledních pár roků). Bohužel nezměnil můj názor na takový žánr.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Poprvé jsem viděl jen 10 minut z prvního dílu. Nebavilo mě to. Přiřadil jsem to k nové vlně britského sitcomu, která mě nechytla a koukl jsem se radši na něco jiného. Po pár měsíců jsem se k tomuto seriálu vrátil a byl jsem ohromen tím, jak mě dokázal pohltit. Vtipy jsou dovedené k dokonalosti (můj favorit je díl s gay muzikálem). Jen mi uniká smysl jedné postavy, která je zavřená v kumbálu....

plakát

Akumulátor 1 (1994) 

Když jsem ho viděl poprvně (jako malé děcko), poprvně jsem taky poznal, ten pocit z filmu, kdy ještě 20 minut po skončení sedíte jako zařezaní a další dny na něj myslíte všude, kudy chodíte. Čím to bylo? Nevim, ale když jsem ho viděl za pár let znovu, tak ten pocit se nedostavil. Ale i tak z nostalgie 4*.

plakát

Ali (2001) 

Velká postava sportu se dočkala svého filmu. Will Smith se oprávněně dočkal oscarové nominace. První část filmu, která se odehrává v americe, je znamenitě napsaná i natočená (zvláště zápasy v ringu). Poté co se děj přemístí do afriky už ztrácí na své výbojností a jen nudí.

plakát

Ali G, Aiii (2000) 

Výběr z Da Ali G Show je velice podařený. Humor Ali G je mi blízký a několik hlášek je opravdu nezapomenutelných.

plakát

Alles is liefde (2007) 

Hodně nepovedená verze Love Actually. Ještě k tomu ten přeslazený konec, to mě málem stálo život.