Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 072)

plakát

Super Mac (2010) 

Přesně jeden vtip a pak dloooooooooouho nic. Nabízí se otázka, proč se to vůbec točilo, když tu jsou Žhavé výstřely.

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Tak jsem si zase jednou udělal výlet do temných vod velice špatných filmů. Ústřední nesourodá čtveřice je doslova trapná, chybí zde jakýkoliv vtipný moment (všechny ty narážky na 80.léta jsou fajn, ale...). A pak nakonec taková kupa nelogičností. Já vím, že bych to u těhlech typů filmů měl prominout, ale když někdo tupost překročí už po 10 minutách stopáže, tak to opravdu neodpouštím.

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Tak i to třetí pokračování je úžasný. Která trilogie by to mohla říct?! Přes pomalý začátek, možná trochu průměrný, se dostaneme do strhujícího finále s plnou nuší nápadů. Jen tak dál Pixare.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Je to spíš chození z bodu A do bodu B bez špetky napětí, že se něco zvrtne, ale ta HUDBA!!! Úžasná.

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Je to krásné zase po delší době shlédnout smysluplný thriller. Samozřejmě, že toto hodnocení je ovlivněno tím, že většina dnešní filmů je břečka, který vyprchá do 5 minut od shlédnutí. Proto je skvělé se chvilku unášet kvalitním provedením.

plakát

Vlkodlak (2010) 

Přijde mi to až moc podobné s Wolverinem. I tady se velký rozpočet ztratil v průměrných tricích. Benicio je tu nevýrazný, ale vše zachraňuje mírně hororová atmosféra.

plakát

Vrahouni (2010) 

Kde začít kritizovat?! Hm. Ashton Kutcher tu hraje roztomilého diblíka od vedle, jenže scénář mu napsal životem ostříleného mazáka, který rozdává rady na počkání. Katherine Heigl tu zapadá do své role cholerické a nezajímavé "úřednice", kterou jsme viděli v tolika jejích filmech, že to začíná už splývat. Děj...to není ani děj, to je slátanina. Nezajímavý film naprosto ničím. Film, který by měl být zapomenut.

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

Okleštěný bratr scénaristicky výživnější jedničky. Samotná zápletka je hodně zjednodušená a přikořeněná zbytečnou rodinnou telenovelou. Alespoň že Oliver Stone je zpátky se svým režisérským umem.

plakát

Zakázaná zóna (2010) 

Velice příjemně mě to překvapilo. Podle názvu bych čekal film ve stylu Cloverfield či District 9, ale režisér mi nabídnul krásný pro mě atmosferický film s nějakou vypovídající hodnotou (v některých pasážích jsem si připadal jako u snového filmu Aguirre, hněv boží. Po závěrečných titulcích jsem byl mírně zklamaný z konce, ale jak se to ve mně vyleželo, tak se můj názor mění.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

V Hollywoodu prostě je max. 10 scénáristů, kteří napíší jeden scénář, který následně s jiným obsazením prodávají studiím. Aspoň že v tomto případě Tom Cruise a Cameron Diaz umí hrát a i ta chemie mezi nimi funguje (narozdíl od Kutchera a té blondýny).