Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Prcičky po dvaceti letech před třiceti lety. Kdo stejně jako já osmdesátky nepamatuje, může mu to připadat jako nejzvrácenější éra ever. Nebýt zbytečných trapností, fekálií a tělesných tekutin (vracet=zvracet), byla by to parodiemi a odkazy napěchovaná bromance s nostalgickým štychem a kolektivní chemií. But it soo isn´t:) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Začátek je pomalejší, ale jakmile se přeneseme přes vířivku (!!!) do roku 86, pak se to rozjede. Ano není to duchaplný film, ale ta trojka mi postupně přirostla k srdci. Kdo by nechtěl se přenést do minulosti a leccos tam změnit?! Konec ve formě skvělé hudby Motley Crue patří k jedněm k nejlepším koncům komedie tohoto roku. Vylůlujte si to! :D ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hangover meets Back to the Future. Film, pri ktorom si často hovoríte veci ako "táto scéna mohla byť napísaná lepšie" a "tieto zvratky tam byť nemuseli". Na druhý deň sa pristihnete pri tom, že priateľom nadšene citujete najzábavnejšie running joky a dejové línie. A že to, čo vám tam nesedelo, bolo originálne a osviežujúce. Trampoty Crispina Glovera s motorovou pílou, výťahom a pluhom sú to najvtipnejšie, čo som v poslednej dobe videl. Skrátka a dobre, rýdze guilty pleasure ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, u které jsem se perfektně pobavil a kterou jsem si náramně užil. Nebýt účasti mého velice oblíbeného herce Johna Cusacka, nevím, jestli bych měl vůbec snahu si tento film obstarat a kouknout se na něj, ale protože zde tanhle můj oblíbený herec hraje, neváhal jsem ani na okamžik, film jsem si zakoupil a podíval se na něj a výsledek je takový, že jsem samozřejmě velmi nadšený. Mělo to zajímavý nápad, bylo to vtipné, bylo to originální, bylo to zajímavé, bylo to fajn. A ten look 80. let, to byla velice příjemná retro výprava zpátky do minulosti, kdy Michael Jackson byl ještě černoch, kdy lidi poslouchali hudbu ve walkmanech a kdy jsem ještě nebyl na světě. A proto vnímám námět tohoto filmu jako velice nápaditý, stálo za to se na tenhle film podívat, rozhodně svého času s tímto filmem stráveným nelituji. A ten konec, to už byla jen taková třešnička na dortu ("Je špatné využít znalosti budoucnosti k osobní prosperitě a zbohatnutí?"), kterou jsem si vychutnal. Jako vždycky skvělý Cusack je doplňován kvalitními hereckými výkony v podání ostatních herců, obzvláště Rob Corddry dokazuje, že má komediální talent, a jeho výkon je snad dokonce v tomto filmu nejlepší ze všech. Ve vedlejší roli potom samozřejmě potěšil Chevy Chase. Tahle komedie si ode mne vysloužila čtyři hvězdy a rozhodně jsem ji neviděl naposledy. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná sci-fi komedie, nijak zvlášť mě to nezaujalo. Komentuju po nějakém čase a už pořádně nevím, co pochválit a co naopak zkritizovat. Byla tam vířivka a cestování časem... Film, na který jsem se podíval právě kvůli onomu cestování časem, tématu, které je pro mě lákavé, nicméně tento film za moc nestál. 55% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama