Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (3)

Utajená operace

Utajená operace (2010)

V USA právě dochází k výměně prezidentů, po Bushovi nastupuje Obama. Tím pádem je rušno i v tajných službách, kde je před příchodem nových lidí do funkcí třeba zlikvidovat spoustu citlivých a kompromitujících dat a materiálů. V obrovském podzemním komplexu, kde se tato data skladují, nastává boj na život a na smrt mezi dvěma skupinami agentů. Byla spuštěna operace Endgame, likvidace celého komplexu včetně zaměstnanců.

Rampage

Rampage (2009)

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu.

Zákon pouště

Zákon pouště (1991)

Syn marockého emíra a jeho žena Američanka (Carol Alt) žijí v USA a mají spolu syna. Muž však náhle po rozvodu unese syna do Maroka k emírovi (Omar Sharif), kde ho začnou vychovávat podle zdejších tradic. Jenže matka se nevzdává a pro záchranu syna najímá několik žoldáků (mj. Rutger Hauer).

Reklama