Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Toľko dobrých myšlienok tak dehonestovaných v rukách psychopata. Nenásilná cesta pre mnohých vyzerá ako nič nerobenie, ale nemyslím, že vraždenie hlava nehlava je nejakým východiskom. Každopádne nevylučujem, že čím ďalej tým viac jedincov sa bude v tejto civilizovanej spoločnosti cítiť pod poriadnym tlakom. To čo bolo povedané o peniazoch, absolútne sedí. Skutočný človek, ktorý by ale myslel týmto sposobom, by v živote nešiel touto cestou, pretože si váži každý život včetne ľudského. Pani psychologička mala doma psychopata a ani o tom nevedela, k tomu už musí byť človek skutočne slepý, ale aj o tom je predsa tento film. ()

Baxt 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Alone in Dark, Postal a Far Cry a rozhodně není těžké označit Rampage za Uweho nejvyspělejší počin. Přestože jsou veškeré myšlenky a úvahy hlavního hrdiny strašně banální, a ani samo uskutečnění onoho "Rampage" nenabízí kvalitní filmařinu, jako cvičení čerstvého vysokoškoláka a budoucího slavného režiséra, by to bohatě stačilo. Z protahovaného masakru v holičství mrazí, u úvodní snídaně je vylitý džus naprosto ideálním a bullet time je použit střídmě s mírou (dobrá práce po Alone in Dark). Jenomže když už Uwe Boll režisér odvádí průměrnou, neurážlivou práci, tak mu vždycky Uwe Boll scénárista nastaví nohu - vrcholem jsou oba rodiče, jejichž dialogy a reakce na událost kolem nich nedávají absolutně smysl. A nepamatuji si, kdy mě ruční kamera tak srala. Takže jako jednohubka (ani ne 80 minut) to ujde. Násilí se nebojte, není to o nic horší, než typické střílecí eRko. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My měli ÚV KSČ, Německo má Uwe Bolla.. Otec mnoha bollehlavů tentokráte nedostál své pověsti a nabídl (snad ne návodné) řádění frustráta v ulicích smyšleného oregonského městečka, jehož obyvatelé jsou tak přívětiví, že když se venku ozývá střelba, dávají si na dveře obchodů místo: „Closed“ cedulku: „Please, come in and shoot me to the head“. Od Karambolla natočeno s myšlenkou, jen aby se neřeklo, bez skrupulí, přímočaře, tak nějak stavějíc diváka do pozice bezmocného. Populace snížena, z Parého je pyré, chyběl už jen „Imperial March“ od Johna Williamse, nicméně ta na konci ušitá bouda byla tak chatrná, že by spadla i na Uweho německého ovčáka Adolfa. Mimochodem, mrzí mě, že nebyl uvedený v titulcích, když skoro celý film nasnímal sám s kamerou na hřbetu.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko uvěřit,že někdo jako Uwe Boll dokáže stvořit něco jako Rampage.Film,který nejen,že se dá dokoukat,ale zároveň má i nápad,napětí a co víc dokonce i slušnou pointu.Rampage není bez chyb.Sem tam se objeví mírně rušivá hudba,či decentně epileptický střih,ovšem na Bollovi poměry je tenhle snímek opravdovým majstrštikem.Pokud zvládnete pomalejší rozjezd,pak vás Rampage chytne a budete z něj mít solidní depku,když si uvědomíte,že takhle to zkrátka občas funguje...80% ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Mělo to být přeci o akci, ale to bylo zapomenuto, jaký psychotik to natáčí. Ten člověk se stále pouze učí základům tvorby audiovizuálního díla. Jediná logická věc ve filmu je ta, že projektil pronikne pod kůži, a začne téct krev. No prostě u jiného režiséra by to bylo na přes-držku, ale u Uwe Bolla je to důkaz uměleckého talentu. ❌ ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama