Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Romantický

Recenze (149)

plakát

Cashback (2006) 

Až neskutečně poetický film opěvující krásu ženského těla.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Shlédl jsem celou první řadu, takže jsem u toho strávil deset hodin svého času. Během celé série se nestalo absolutně nic, co by stálo za zmínku. Děj veškerý žádný, aspoň ne takový, který by někam vedl. Dá se říct, že první série skončila tam, kde začala, jen během ní bylo zavražděno pár postav, zřejmě naprosto přebytečných. Nevím, co z první série by mě mělo přimět koukat na druhou.

plakát

Kde alibi nestačí (1961) 

Vynikající Oldřich Nový, který si tu zahrál pro sebe zcela netypickou roli zahořklého, ženami neobletovaného muže.

plakát

Vražda v Ostrovní ulici (1933) odpad!

Všichni lidé v tomto filmu hrají jak roboti. Kdybych Plachtu neznal z jeho pozdějších filmů, pak bych byl nejspíš toho názoru, že to je nějaký blbec náhodně sebraný na ulici.

plakát

Boží ptáčci (2015) 

Od dokumentárního filmu neočekávám jen výpovědi svědků a propagandistické záběry německých vojáků z bitvy o Stalingrad. To, co jsem viděl, by mohlo být docela dobrou rozhlasovou reportáží. Obraz je přebytečný. Člověk se kromě výpovědí přeživších nedozvěděl prakticky žádné informace. * Film byl vytvořen evidentně jen pro Lotyše nebo jejich sousední národy, kteří jsou samozřejmě obeznámeni s takovou tou omáčkou historických faktů, která tomuto dílu chyběla.

plakát

Láska na druhém konci (2008) 

Plno postav majících dle scénáře povinnost hrát identickou postavu naprostého trotla házejícího debilní ksichty na všechny kolem. Kdyby za celou tu indickou rodinu, majitele hotelu, jeho podřízené a kolegu Grangera angažovali jednoho ksichtaře typu Stillera, možná by ještě ušetřili na honorářích.

plakát

Šestnáctiletá matka (2005) (TV film) 

Docela blbý instruktážní film pro puberťáky. Žádné větší umění než jen ten výchovný podtext v tom nehledejte. Být puberťák, tak si z toho filmu možná dělám srandu.

plakát

Tajemství Kaali (2003) 

Coby zdroj informací je tento dokument pro české a slovenské obecenstvo v současné době v podstatě jedinečný.

plakát

Tenkrát na východě (2000) 

Netuším, za co bych tady měl dávat víc hvězdiček než tu jednu, která je oceněním toho, že jsem byl ten film vůbec schopen dokoukat. Za pár legračních záběrů z nepovedených záběrů přilepených na konci filmu, které jako jediné z celého filmu byly legrační?

plakát

Panenka z vltavské tůně (1976) (TV film) odpad!

Když si nevíš rady s dějem, vraž tam nějakou odrhovačku, čím debilnější text, tím líp, protože to bude znít lidově. Pokud budeš mít v hlavě pořád vygumováno, přidej druhou, případně třetí, čtvrtou, pátou. Nic to nestojí, natočí se to na rpvní dobrou, ušetří se na střihu a zmákne se to za pár natáčecích hodin. Ono se to na obrazovce bude trochu hejbat i s nima a ti čumiči před ní ti to sežerou. A za pár let ještě budou vzdychat nad tím, jaký se točily za jejich mládí krásné pohádky. * * * Netočily. Na téhle je to ukázkově vidět.