Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Obsahy (6)

Dirty Dancing 3: Capoeira Nights

Dirty Dancing 3: Capoeira Nights (2010)

Ona krásná Američanka, on Brazilec a učitel Capoeiry (brazilské bojové umění). Láska na první pohled přichází s první ránou. Čím více se během tréninků soupeři navzájem kopají, tím více lásky mezi sebou nacházejí. Bohužel otec nepřeje vztahu k brazilskému tanečníku. Rodina jejich lásku pochopí až na ranami okořeněném, krví všude stříkajícím vystoupením.

Beyonce's I Am... World Tour

Beyonce's I Am... World Tour (2010) (koncert)

Záznam koncertního turné I Am… zpěvačky Beyonce Knowles nám nabídne 24 písniček nejen z vlastního repertoáru, ale také píseň jako At Last od Etta James či You Oughta Know od Alanis Morissette. Během turné se setkáme s Jay-Z, Kaney West nebo vítězi „Single Ladies Contest“. Beyonce na rok trvajícím turné předvede nejen ojedinělý ženský hlas, svoji postavu v odvážných modelech od své matky, ale i akrobatické kousky, když nad publikem vzlétne, či do něj přímo skočí. Celý snímek je postupně obohacován dokumentárními záznamy mimo pódium, které mnohokrát pořizuje samotná zpěvačka na mobilní telefon. Protože Beyoncé celý snímek nejen produkovala, ale i režírovala a sestřihala, můžeme nahlédnout do osobního archivu z jejího dětství a především na její pohled na celé turné.

Tracklist:

01. Intro (Live) [1:11]
02. Crazy in Love (Live) [5:23]
03. Naughty Girl (Live) [2:34]
04. Freakum Dress (Live) [3:11]
05. Get Me Bodied (Live) [2:29]
06. Smash into You (Live) [3:51]
07. Ave Maria (Live) [4:15]
08. Broken-Hearted Girl (Live) [3:12]
09. If I Were a Boy / You Oughta Know (Live) [5:16]
10. Diva (Live) [2:59]
11. Radio (Live) [2:03]
12. Ego (feat. Kanye West – Live) [1:54]
13. Hello (Live) [3:37]
14. Baby Boy (Live) [2:09]
15. You Don‘t Love Me, No No No (Live) [1:48]
16. Irreplaceable (Live) [5:04]
17. Check on It (Live) [2:08]
18. Bootylicious (Live) [0:50]
19. Upgrade U (Live) [2:15]
20. Say My Name (Live) [2:19]
21. At Last (Live) [3:00]
22. Listen (Live) [3:22]
23. Single Ladies (Put A Ring on It) (Live) [4:22]
24. Halo (Live) [6:31]
25. Outro (Live) [1:58]
(strelenaL)

Všichni hoši

Všichni hoši (2009)

Všichni hoši (All Boys, r. Markku Heikkinen, Finsko 2009) – finský režisér proniká do zákulisí českého gay porno průmyslu a nachází kruté obrazy ponižování mladých mužů s vidinou laciného výdělku a pochybné slávy (MFDF Jihlava)

The Broadway Melody

The Broadway Melody (1929)

První distribuovaný muzikál, který byl plně ozvučen. Před ním existovaly pouze částečně ozvučené filmy. Film byl žhavou novinkou, kde již samotný slogan filmu “ All Talking - All Singing – All Dancing“ (celomluvený – celozpívaný – celotaneční) dokáže vyjádřit tehdejší novátorství.
Příběh pojednává o milostném trojúhelníku mezi umělci z divadla. Láska je zde využita pouze jako jednoduché vodítko k muzikálovému zpracovaní, kdy láska vítězí nad silou. Mnohem zajímavější je několikanásobné pokračovaní muzikálu v dalších letech (1935, 1937, 1940), kdy po výměně hlavních postav při zachování naprosto stejného příběhu si film drží stejnou, ba ještě vyšší přízeň diváků.

Michael Jackson's Private Home Movies

Michael Jackson's Private Home Movies (2003) (TV film)

Již název odhaluje, že se společně s Michaelem Jacksonem podíváme na velké množství jeho vlastních domácích videí. Jde u nich především o komentáře a zážitky samotného Jacksona při opětovném sledování. Snímek se nebojí ukázat komentáře mimo záznam: „I hate tour!", ale naprosto respektuje přání nezveřejnit tváře jeho dětí. V časové souslednosti se dovíme o těžkých začátcích v Jackson 5, životě s osmi sourozenci, rodině, kariéře, diskografii a především videoklipech. Snímek není o slávě jednoho člověka ani o počtu jeho plastických operací, nýbrž vzpomínkou neobyčejného člověka na vlastní minulost prostřednictvím domácích videí. Snímek byl vytvořen komerční televizí, proto je často rušen pauzami a upoutávkami.

The Victoria's Secret Fashion Show

The Victoria's Secret Fashion Show (2008) (pořad)

Jedna z nesledovanějších a nejslavnějších módních přehlídek světa VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW se pro rok 2008 odehrává v Miami Beach. Dokumentární snímek nám zobrazuje celou přehlídku a dokonce nás nechá nahlédnout i do zákulisí. Večerem provázejí samotné modelky pod vedením Heidi Klum, Adriany Lima i české zástupkyně Karolíny Kurkové. V programu se ukáže Usher, Jorge Moreno a můžeme poznat mnoho slavných tváří v publiku. VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW není jenom módní přehlídka a modla všech modelek, je to především událost roku, kde nikdo nesmí chybět!

Reklama