Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (314)

plakát

Hannibal - Zrození (2007) 

Lehce podprůměrný film.. Ne, že by byl nápad na námět s mladým Hannibalem špatný, ale dalo se z toho určitě vytřískat daleko více. Hannibal působí prostě laciným dojmem.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Za mě skvělá podívaná (přemýšlel jsem o pěti *)... Akce, tempo, pocta bondovkám, ten anglický šmrnc, který v amerických filmech nikdy neuvidíte... Prostě parádní film, který ovšem nemusí všem padnout do gusta a můžou za tím vidět pouze hodně pubertální záležitost. Já měl taky takové pocity, když jsem viděl galerii fotek z filmu... Omyl, tohle je jízda!

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Já to tedy v TV neviděl, ale pouštěl jsem si několik scének na YT a musím říct, že zase tak špatné to není. Ano, jsou tam scénky vyloženě o ničem, ale většinou je to ok. I všeobecně opěvovaná Česká soda nebyla vždy perfektní a měla své slabé scénky, asi jako všechny seriály tohoto typu.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Docela mě překvapuje takto slabé hodnocení... Podle mě se jedná o nadprůměrný animák pro nejmenší, který přišel s originálním tématem. Nápad je to skvělý a pro ty malé caparty velmi zajímavé, co dělají ti naši mazlíčci když nejsme doma. Já tedy rozhodně doporučuji!

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

Já vážně nechápu, že se na to může někdo dívat... :-(

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Opravdu hrůza. Jedna z nejhloupějších pohádek, které jsem viděl. Hloupé dialogy vyloženě trhají uši, zápletka tak špatná, že snad pětileté dítě by ji vymyslelo lépe, otřesná princezna a hrozné herecké výkony snad úplně všech, kdo se na obrazovce objevil. Tohle už nikdy nechci vidět.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

3D kino, velký popcorn, velká Fanta, drahá vedle mě, na mobilu sledující probíhající zápas Slavia vs. Anderlecht, no nemělo to chybu. Na nejnovější Star Trek se dívá velmi dobře, děj pěkně odsýpá, popcorn rychle mizí, Slavia prohrává a je konec. Podle mě nejlepší díl z nové trilogie.

plakát

Hráči se smrtí (1990) 

Dobří herci, dobrá atmosféra, dobrý film a dobrý je za tři..