Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Piri odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už toto začne vysielať nejaká televízia, tak to skutočne indikuje totálne zúfalstvo a prichádzajúci exitus. Barrandov ma jeden jediný hlavný nosný program - krimi seriál Columbo. Nechápem ako si niekto môže založiť tak primitívnu TV až so 4 kanálmi a pritom na nich vlastne nič nedávať a ešte dokonca vzájomne vysielať ten istý program na ostatných subkanáloch ako reprízy. Pôvodne to asi plánovali, že pôjde nonstop Columbo, párkrát to preruší reklama a na ďalších subkanáloch by išli predošlé časti, a tak by divák neprišiel ani o jedinú časť, lebo by na všetkých 4 kanáloch išli v rovnakom poradí, len s oneskorením pár hodín alebo dní, to by bolo super vysielanie, to tu ešte na tejto planéte nebolo! ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem finále jednoho dílu, ve kterém měl Honza ve studiu dvě ženský a řešili něco o chlapovi, kterej jim oběma strašně lhal. Honza Musil se tam vítězným tónem pochlubil, jak úplně sám o tom chlapovi zjistil něco, co o něm nikdo, vůbec nikdo netušil. Ženský, který se nejspíš na začátku pořadu smrtelně nenáviděli, si najednou padly do náruče, zkamarádily se a domluvily si hned několik kafí, možná dokonce i s Honzou. A Honza dobu brečel, všichni brečeli a já brečel... Honza pravděpodobně brečel štěstím nad tím, jak fantasticky se mu to podařilo vyřešit, ženský brečely štěstím, jak to Honza všechno vyřešil a jakej je ten jejich chlap (oběma jim lhal a už byl ženatej) grázl a já zoufalstvím... absolutním zoufalstvím nad tím, jak tohle může někdo dovolit. A taky nad tím, že existují lidi, kteří si myslí, že tohle je fakt pravda a MOŽNÁ, jen MOŽNÁ, to je i nahraný, ale spíš ne, protože tohle je prostě tak skutečný. Vím to, několik jich znám, a dosud jsem je nepřesvědčil o opaku. Teď jen žasnu, že to ještě nemoderuje Jára Soukup. Honzovy nekonečné vodopády slz a Járův fantastický moderátorský um by spolu mohly soupeřit v atraktivitě. Když nám babička už třetí víkend po sobě vyprávěla, co všechno se u Honzy za celý týden dělo, nevydržel jsem to, a nevinně nadhodil, jak to doopravdy je, a že všichni tam jsou jen "herci" (včetně ubrečeného Honzy Musila, který je pro nejstarší generaci nejspíše ztělesněním chrabrého a odvážného hrdiny). Babička se snažila všelijak argumentovat, že se mýlím. Myslel jsem, že mě seřve, jak ještě nikdy nikoho a to s tím má bohaté zkušenosti. Tato historka je bohužel zcela pravdivá. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Takový mix Soudkyně Barbary a Pošty pro tebe v hrané verzi, ale předstíraně autentické. Koneckonců je to znát i na dramaturgii, kdy se zásadní odhalení dějí postupně, až si člověk říká, jak to, že se o tom nemluvilo rovnou na nějakém vstupním pohovoru do show? A to publikum, to je taky něco úchvatného. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna věc se TV Barrandovu musí nechat. Jak přesně znají psychologii senilního důchodce. Dvakrát jsem byl svědkem rozhovoru, ve kterém důchodkyně říká omladině, jaká to byla hrůza, v tom pořadu Nebezpečné vztahy, když tam nějaká ožralá ženská nechala chlapovi čyři děti na krku a když byla vzápětí napomenuta: "Ale babičko, vždyť je to celé nahrané, to hrajou herci..." tak stále mlela: "no já vím, ale pochop, ona mu nechala čyři děcka na krku, chudák chlap byl z toho úplně špatný..." A téměř totožný rozhovor jsem vedl s tchýní. Takže opravdu klobouk dolů televizi Barrandov, jak tu psychiku mají fakt zmáklou! ()

l.enik.c odpad!

všechny recenze uživatele

Honzu Musila mám moc ráda a nechápu, jak se mohl propůjčit zase takové blbosti. Smutné, už musí být opravdu hodně zoufalý. I když musím říc, že pokud na tomto pořadu působí něco alespoň na tisíc mil vzdáleně autenticky je právě moderátor, jinak všechno jen špatné herecké výkony a naprosto směšná vyústění mezilidských "vztahů". Neříkám, že to v reálu není možné, ale v tomto pořadu člověk neví, jestli se má stydět za ty lidi tam nebo za sebe, že promrhal drahocené minuty svého života sledováním tohoto braku a nebo se na druhou stranu královky bavit takovou komedií. Ale jako pro důchodce asi dobrý, i když těch je mi líto, že většinou opravdu věří, že je to reálné. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama