Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (26)

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Strašně moc jsem si přál happyend. Pro sebe i pro oba dva hlavní aktéry. Ale na druhou stranu musím říct: "tohle beru". A díky, budete mi chybět.

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 6 (2023) (epizoda) 

Méně queer témat a pár návratů. Jak málo stačí k tomu, aby se jednalo o nejlepší díl série a jeden z nejlepších dílů seriálu.... Vážně silné. Dík za to.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) 

Kdyby měl Mikýř skončit, přestávám soutěž sledovat. Takhle si ale Mikýřovu úžasnou pouť survivorem hodlám užít. Akorát, že vůbec.

plakát

Nebe s.r.o. - Konec (2023) (epizoda) 

Důstojné zakončení další satirické série, která tak mile hraje na citlivou notu, ale občas vypálí nečekaný gag. Já byl s koncem spokojen a doufám v další sérii.

plakát

Oktopus - Škaredá středa (2023) (epizoda) 

Upřímně řečeno se seriálem nemám vůbec žádný problém. Díly mají stoupající tendenci a je to určitě to lepší z kriminální tvorby ČT. Já se bavím a těším se na další díl.

plakát

Nebe s.r.o. - MatriXXX (2023) (epizoda) 

Jeden z nejujetějších dílů napříč všemi sériemi. Bylo to skoro až na hraně, ale zafungovalo to a já se neskutečně bavil :-D

plakát

Kryptid (2020) (seriál) 

Obrovské překvapení z červeného tlačítka ČT. Skvělý nápad zasazený do nádherných kulis - konec lehce zmatečný a nedoladeny. Ale díky skvělu hudebnímu doprovodu a vynikajícímu sympatickému castingu jsem byl obrovský spokojenej. Jediné mínus je to, že neuvidíme pokračování, kdy se Niklas snaží najít Lisu.

plakát

Národní házená - Hřiště (2022) (epizoda) 

Já si nemůžu pomoct, ale i přes všechny neduhy okolo trapnosti, suchošova vtipu apod., kterých tu bylo řečeno nespočet, jsem se náramně bavil a smál :-) Za mě stoupající tendence seriálu. Těším se dál.

plakát

Atlantis (2013) (seriál) 

Upřímně řečeno. Jestli kvůli téhle prkotině zrušili 6. sezónu Mistifs, tak musí být snad úplně na hlavu.

plakát

Ripper Street (2012) (seriál) 

Naprostá bomba. Nemůžu se dočkat 2. série. Na tenhle seriál jsem se díval zároveň s Hanibalem. Zatímco Hanibala jsem po 4. díle opustil, v případě Ripper street jsem se nemohl dočkat dalšího dílu. Škoda že jsem napočítal jen do osmi. +++Naprosto úžasně charismatičtí hlavní hrdinové a skvělý soundtrack. 95%