Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (217)

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Stále stejně skvěle praštěná Jennifer, perfektní škodolibý smích Gerarda, vtipné hlášky, štenkrování a jiskření téměř po celý film - o zábavu jsem měla postaráno:)) Pohodový film, ve kterém se ale pořád něco děje, takže přes svoji délku ani trochu nepůsobí zdlouhavě. A soundtrack je opravdu dokonalý, lepší už být nemohl, nádherně do filmu pasuje!

plakát

Hnízdo neřesti (2010) 

Ze začátku jsem nevěděla, co si mám o filmu myslet, ale po krátké chvíli jsem se do děje docela dostala.. Souhlasím se všemi, kteří píší, že mezi Helen a Sergiem fungovala obrovská chemie, opravdu to šlo hodně cítit. Ale na druhou stranu si myslím, že to není jen o milostném trojúhelníku (to se vyvrbí spíše až na konci filmu), jelikož Helenin manžel spal snad se všemi prostitutkami, které u nich pracovaly, a ona to nechávala být. V průběhu můžeme vidět rozvíjející se vztah mezi Helen a Sergiem, ze začátku je to milé, nevinné až se postupně dostaneme ke vzrušujícímu napětí. Navíc je to dobře propletené s boxem a jemně také nahlédneme do života prostitutek - dost jsem se nasmála u scény, kdy na jedné straně za plotem stáli pobožní demonstranti, kteří chtěli Love Ranch zrušit, a na druhé straně byly prostitutky z ranče, které mávaly transparenty, kterými říkaly, že chtějí, aby byl sex za peníze legální:-D Konec filmu se možná dal trochu očekávat, ale i přesto nebylo nic jisté, a proto se mi celý film líbil - překvapoval.

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

"Na celém světě jsou jen dva druhy lidí: dobří lidé, kteří dělají dobré skutky, a zlí, kteří páchají zlo". Dobrých lidí je velmi málo, dobrých a upřímných lidí jako Khan, je ještě méně. V hlavě mám spoustu myšlenek, napadá mě tolik věcí, co bych mohla napsat, ale myslím, že první dvě věty stačí..

plakát

Melissa a Joey (2010) (seriál) 

Parádní seriál! Melisse to moc sluší, Josephovi ještě více a spolu se dvěma puberťáky (taky hrají moc dobře) tvoří opravdu netradiční rodinu. Nedokážu říct, co mě na tomhle seriálu upoutalo nejvíce, ale myslím si, že to bylo vzájemné pošťuchování Mel a Joeyho, každopádně jsem si pustila jeden díl, a už jsem byla v tom :-D

plakát

Mladší o pár let (2010) (pořad) 

Myslela jsem, že to bude trošku o něčem jiném, že se zaměří na sebevědomí a celkovou osobnost lidí, ale tady se sebevědomí získává plastickými operacemi.. Sabina Laurinová mi tady nesedla už vůbec, přišla mi falešná, ale to je jen můj osobní názor. Samozřejmě je milé, že se snaží pomoct lidem, ale radši se podívám na "Nahá jsi krásná" než na tohle..

plakát

Nebesa smrti (2010) 

Nápad to byl dobrý, ale podle mě docela nedomyšlený. Něco mi na tomhle filmu vadilo, nejspíše to, že jsem vůbec nebyla napjatá a občas jsem přepla na jiný kanál. Prostě to mohlo být dějově trošku více propracované..

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Byla jsem velmi zvědavá, jaký bude tento film - kvůli hereckému obsazení a ději, protože jsem si o něm předem nic nepřečetla. Na začátku (asi jen prvních 10 minut) jsem si nemohla zvyknout na R. Pattinsona, přišlo mi to zvláštní, po tom, co jsem ho viděla jen v Harrym Potterovi a v Twilight. Ale rychle jsem si uvědomila, že je pro něj tahle role šitá na míru. Samozřejmě i ostatní herci byli skvělí (od Pierce Brosnana jsem ani nic jiného nečekala). Není to takový ten klasický film, kdy čekáme buď jen romantiku se šťastným koncem nebo drama s koncem špatným. Vidíme hodně bolesti, kterou utiší nečekaná láska. Tento film má své kouzlo.. Co se týče konce, můžu jen říct, že byl opravdu nečekaný.. Jak film skončí mi došlo ve chvíli, kdy se psalo na tabuli "ono datum", ale přesto jsem po zhlédnutí ještě chvíli nebyla schopná kloudného slova..

plakát

Smrt a život Charlieho St. Clouda (2010) 

Charlie St. Cloud je přesně ten film, který si chci po zhlédnutí pustit znovu, myslím na něj druhý den až se na něj nakonec musím znovu podívat. Stačí trocha smyslu pro fantazii, aby se do tohohle filmu dalo vplout a nechat se unášet dějem.. Zac Efron byl opravdu skvělý (jak v roli truchlícího bratra, tak i v roli jakéhosi podivína), navíc krásné prostředí, které všemu dodalo kouzlo....

plakát

Svět podle Mallory (2010) 

Jeden z filmů, kde vítězí atmosféra a herecké výkony nad dialogem. Kristen Stewart byla vážně přesvědčivá a zároveň tomuhle dramatu dodala jakousi jiskru. Příběh o pokusech o nový začátek a o tom, že vždycky je nějaká naděje, stačí jen věřit a možná být trochu popostrčen. Tohle byl můj šálek čaje..

plakát

Trust (2010) 

Filmů zabývajících se tímto tématem by opravdu mělo býto více a měly by se na ně dívat především právě takové mladé dívky. Naivita Annie byla opravdu veliká, sice jsme ve 14 letech všichni trochu naivní, ale i tak bych určitě nešla hned s někým do motelu. Ale sama jsem tehdy neměla internet, takže chápu, že to je v něčem jiné a stává se to, někdy se prostě člověk nechá ovlivnit a ani neví jak. Nojo, chvíli šarmantní starší chlap, který využije situace a pak už prostě není úniku.. i kdyby chtěla, tak by se stejně neubránila. Pro takovou dívku to musí být strašný psychický nátlak (a nejen pro ni). Výkon hlavní představitelky byl opravdu ohromující a velmi přesvědčující.