Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama o bravo-girls generaci, která prožívá své první lásky přes chat a webku a pak jejich masturbace určené pro jejich milého, končí zveřejněné na internetu. Je to čisté rodinné drama, které má s thrillerem pramálo společného, protože veškerý děj se věnuje psychologii rodiny a její postupné vyrovnávání s nepříjemnou situací. Spíše než kvalitní film je to varování pro všechny dívky (klidně i 20+), které svojí naivitou nahrávají libovolnému uchylovi s dvěma ohranými klišé, které fungují na všechny ženy a dívky v libovolné věkové skupině. 75% ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama s ohraným tématem, které je oddělené na dvě naprosto jiné poloviny. V první se seznamujeme se zápletkou, znásilnění mladé dívky, která pedofila miluje a chrání ho, což se může stát, ale je to krajně nepravděpodobné. Paradoxně většině lidí se to od poloviny nelíbí, ale mě se druhá část líbila po psychologické stránce více, herecké výkony otce a dcery to táhnou mírně nahoru, ale i tak je to uspávající, alespoň ten závěr mohli zdramatizovat. 50% ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale film nepřináší nic nového. Filmů s podobnou tematikou jsou mraky a tohle je prostě další z mnoha, takže pro mě podprůměr. To, že chatování je vlastně plné anonymity a sexu dneska ví už každý puberťákk (kromě hlavní hrdinky - očividně). Kdyby to bylo trochu drsnější ve stylu a la Výkupné, bavila bych se. Takhle jsem prostě jen koukala a čekala, kdy se ten pán vloupe do baráku a trochu se to rozjede. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Chválitebný počin čo do zdelenia nejakého posolstva nielen rodičom, ale aj naivným nástkam. David Schwimmer je isto citlivý a starostlivý tatko. Snímka je pomaly viacej o fotrovi, ktorý sa vyrovnáva so zneužitím svojej dcéry, než o jej trápení zo zneužitia (ktoré ona nechápe ako zneužitie, ale ako pomilovanie týpkom, ktorý ju miluje). Emócie zo situácií, ktorými všetci zúčastnení prechádzajú, sú dôveryhodné, vo filme nie je nič navyše ani v ňom nič nechýba, Schwimmer má jasno. Ale to nič nemení na fakte, že ide o ľahko zabudnuteľný film nudného televízneho vizuálu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI JEDINÝ KDO MI ROZUMÍ“...,,CÍTÍM K TOBĚ TO SAMÉ, ANNIE“..... /// Sehnat přítele je dneska fuška. Annie má štěstí! Ten její - na ,,chatu“ je milej, chytrej a... to vlastně stačí. Určitě by si dobře rozuměl i s jejím tátou (kurvaže, dyť jsou stejně starý!). Je prostě dokonalej! Film jako ALARM? Nikdy jsem nebyl 14ti letá holka a v jejím věku jsem na ,,chatu“ jezdil pařit (byla taková dřevěná s okýnkama a ...prostě domeček!). ZNEKLIDŇUJÍCÍ? Koukat na uchyláka, jak balí mladou (malou) holku (nepište mi holky, že nejste malý!), pak na ty kolem, jak je to sere a jí to nesere, pak to sere jí a ty vostatní taky, aby to nakonec nesralo nikoho a skončilo to šťastným fyzikářem..... Příběh odsunuje filmařinu do pozadí (každopádně z tý L.Liberato by něco bejt mohlo, jestli ji nějakej perverzák...). Neříkejte mi, že to takhle u vás funguje? Že je chování obyčejných lidí kolem mě horší než všichni perverzáci světa! Jo, emoce jsou, ale nevím, jestli jsem očekával zrovna tenhle ,,druh“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mé lásce po ,,síti“ nefunguje kamera (ta webová...). 2.) Nevím, jak se dneska balej 14tky. 3.) Chtěla bych si zase popovídat se svým perverzákem. Jak se má, co máma, pes.... 4.) Mám dospívající dceru a hledám důvod k zabavení počítače z dětskýho pokoje. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama