Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Oblíbené herečky (7)

Meryl Streep

Pro mě je představitelkou kultivovaného herectví s umírněnými gesty. Jejích 14 nominací na Oscara zřejmě nikdo nepřekoná, sošky má kupodivu jen dvě. Je skvělá jak v rolích dramatických / Sophiina voba /, tak komediálních / Smrt ji sluší /.

Helen Hunt

Její podoba s mou první studentskou láskou je až neuvěřitelná . To mě upoutalo především . Ovšem herečka je to skvělá, nepřehrává , i když její hvězdnou kariéru nastartoval až v 90 . letech seriál " Jsem do tebe blázen " .Ale přiznávám ,že je pro mě oblíbená především pro svou podobu .

Sandra Bullock

Sandru mám rád především v akčních filmech . A pak také proto , že na rozdíl od svých kolegyń nešetří mimikou . I když při tom mnohdy ztrácí na půvabu .

Sharon Stone

Začala kariéru jako modelka , dokonce pózovala nahá pro Playboy . Pro mě ovšem začala být zajímavá až thrilerem Základní instinkt. Herecky je to typ nadané, přitažlivé krásky a všechno, kde jsem ji viděl ,mělo špičkovou úroveň .

Michelle Pfeiffer

Čarodějky z Eastwicku /s Jackem Nicholsonem /, nastartovaly její velkou kariéru. A vím, že na to začala sbírat nominace na Oscary . A stále mě překvapuje , že si udržuje postavení svůdnice i ve věku, kdy ostatní ženy mají už svůj vrchol za sebou

Julia Roberts

I když nemám rád romantické filmy, tak " Pretty Women " miluju. Nedivím se, že po této pohádce pro dospělé se stala nejžádanější herečkou Holywoodu . A dodnes prý i nejlépe placenou. Pak se nějak vytrácela, ale její comeback v " Dannyho parťácích "byl oslnivý. Mám ji prostě rád.