Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Western

Recenze (196)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Pro pana B. povyšuje tento film nad průměr hlavně nápaditá choreografie bojových scén. Zbytek se dá jakž takž přežít, povinně blockbusterové finále už vybízí ke šlofíčku. Pořád je nám líto pí Johansson pro roli princezny bojovnice, ale už to přeci jen nebyla nechtěná křeč jako její první zjevení v bojovém módu. Kapitán se tedy uvelebil v naší realitě, další díly by mohly tuto polohu udržet, jinak budou opět pro legraci. Pozn. opět neřešeno Kápovo panictví! Ten člověk přece musí být chodící spermabomba. Nebo že by dravé akční scény byly pro puritánské USA obecenstvo regulérní jinotajnou náhradou za pořádnou sou-lož suprhrdinů? Každopádně chudák Kapitán....

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Jasný nambrvan. Otisk reality se podařilo přivést k životu, parta vyšetřovatelů je sehraná nejen herecky. Vetchého miniatury s dcerou a do toho Bolek Polívka, který s úsměvem všechno jistí coby mentor veterán. Ještě že musí splácet ty dluhy, snad ho takhle budeme vídat častěji. Naproti tomu neokoukané tváře pachatelů jsou vynikajícím tahem. Svátek na televizní obrazovce. Milá česká televize, přibloudlý Cirkus Bukowski odpuštěn.

plakát

Zmizení (2013) odpad!

Ne Sedum, ale Utrpení svatýho Šebestiána teda bylo sledovat tuhle krutě průměrnou, průhlednou a přeceněnou záležitost (bez obou hvězd, jaká by byla asi zdejší hodnocení?) Měli Prisoners znepokojovat nebo klást nějaké ty otázky? Jedinou otázkou bylo, kdy ta zprstuvycucanina už konečně skončí.... Dáváme nula za trapné předstírání originality, ubíjející popisnost a zbytečnou a hloupou brutalitu... a dost, o tomhle paskvilu už nechce pan B. ani slyšet....

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Miloš Kopecký trumfuje Tarantinův štrůdl stylovým típnutím cigára o prostříleného Joea. Brdečka ani Lipský už svůj první majstrštyk nikdy nepřekonali.

plakát

2 zbraně (2013) 

Otravné, neoriginální a bohužel i nudné.

plakát

Elysium (2013) odpad!

Drahá slátanina ze které ta blbost táhne i při (v tomto případě nezbytném) rychloposuvu poklikem.

plakát

Svědek obžaloby (1957) 

Laughton, trochu Dietrich a opravdu pořádný závěrečný twitst.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Originálního a nosného rozvinutí hlavního dějového motivu se tu nedočkáte. Film od zajímavého začátku postupně degraduje a degraduje až k naprosté blbosti podle hollyúdského vzoru. Je to ústupek producentům nebo tvůrčí blok? Nuda, každopádně.