Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Avatar (2009) 

Nááádhera! Bude težké se teď dívat na "obyčejné filmy" a nostalgicky nevzpomínat :)

plakát

Blízká setkání třetího druhu (1977) 

Tak to bylo zklamání, čekala jsem mnohem víc. Nějak jsem tomu nedokázala uvěřit. A toho šílenství s horou bylo trochu moc...

plakát

Cesta kolem mé hlavy (1984) 

No tak některé hlášky z tohoto filmu mě absolutně dostaly. Taky se o 100% změnil můj pohled na Haničince a Havelku. Ale totálně vede Eva Vidlařová!!

plakát

Černá labuť (2010) 

Tak nějak nevím, co k tomuto filmu napsat. Ani se mi tak nelíbil, jako že mě spíš dostal. Ještě třetí den po shlédnutí si na něj několikrát za den vzpomenu, takže dojem zanechal velký. Nemám ani ráda hororové filmy, ani nijak nefandím baletu, lesbická scéna taky nic moc...proč já jsem na něj vůbec šla?? Reklama holt funguje i na mě, ale nelituju. Už jen kvůli Natalii Portman, která do toho dala fakt hodně.

plakát

Interview s upírem (1994) 

I po druhém shlédnutí s odstupem deseti let od prvního jsem z filmu unešena. Perfektně zahrané (po Válce světů nejlepší Criusova role), krásná hudba, temné uličky, hodní upíři, zlí upíři, tajemná atmosféra...horror jak má být, bez zbytečných masakrů.

plakát

Invaze světů (2005) odpad!

Naprosto mě šokovalo zjištění, že se nejedná o parodii!!

plakát

Johnny Mnemonic (1995) 

Ve své době to mohl být docela zajímavý film, ale dnes už spíše úsměvné béčko. Nejzajímavější postava filmu je Henry Rollins!

plakát

Kate a Leopold (2001) 

Nebýt Meg Ryan, tak by se to i dalo, ale jí jsem to prostě nevěřila...

plakát

Kazatel (2011) 

No Kazatel rozhodně není film pro každého a to je jeho nevýhoda. Milovníci sci-fi jej rozhodně musí ocenit, a tak je škoda, že pak ztácí na hodnocení, když jej hodnotí lidi, kterým je sci-fi cizí. To je jako bych já šla na film s Brucem Lee, ačkoli filmy s kung fu tématikou nejsou můj šálek čaje, a pak tady sázela odpad, nebo jednu hvězdičku a stěžovala si na to, jak jsem se nudila, nebo jak byl který efekt trapný.