Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (344)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Film je plný akce a zběsilých automobilových honiček a celkem to vše hezky odsejpá a celkem dobře se na to dívá. Herecké obsazení ujde. Škoda jen, že je to strašně přehnaný a konec je dost k smíchu.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Po velmi dlouhé době horor, který byl napínavý, zajímavě natočený, dobře zahraný a hlavně nabídl spoustu lekavých momentů.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Konečně zase nová serie, která se vrací ke svým kořenům a opět nabízí spoustu skvělého humoru.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Postradatelní jsou opět zpátky. Akce je celkově lepší, svižná, lépe natočena, přehledná a více přehnaná o proti jedničce. Postradatelní 2 rozšířili herecké obsazení a vzali další akční hrdiny 80 a 90 let a hlasí jednu skvělou hlášku za druhou. Nejvíce mě ovšem dostal do kolen skvělý příchod osamělého vlka Chucka Norrise, který nemá chybu a musí se vidět. Skvělý JCVD v roli záporáka. Škoda jen, že nedostal více prostoru a konečný zápas mohl být o něco lepší.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Django mě upoutal ke křeslu a užíval jsem si každou minutku filmu. Je to hlavně díky dobře napsaným dialogům a také skvělé herecké obsazení, kterému kraluje Waltz v roli doktora Schulze. DiCaprio zahrál skvělého záporáka. Přestřelky jsou velmi cool a dost krvavé. Soundtrack filmu je také velmi povedený.

plakát

Šest výstřelů (2012) 

Tento film s Van Dammem se moc teda nepovedl. Akční scény nejsou moc dobře udělané a souboje jsou divně natočené a sestříhané. Chvílemi na mě působili dosti zrychleně. Příběh filmu nebyl zas tak špatný.

plakát

Česko Slovensko má talent 2 (2011) (pořad) odpad!

Už zase tento zbytečnej pořad. Moderátoři jsou prýšerně trapní a Lucie Bílá mi leze na nervy. Zajímalo by mě kdo je na tyhle talenty v týhle stupidní soutěži zvědavej v USA.

plakát

Drive (2011) 

Drive je film, který mě po dlouhé době zase nalákal do kina a sem rád, že sem na tento film šel, protože je to dokonalej film. Film mě okamžitě vtáhnul do dějě a já si ho maximálně vychutnal. Dokonalá režie, hudba a herci jsou všichni supr.

plakát

Moto cestou necestou (2011) (seriál) odpad!

Nudnej a příšernej seriál, který kopíruje seriál Na mašině kolem světa s Mcgregorem. Zounar a spol jsou hrozný a vůbec na těch motorkách ani neumí, furt padaj atd.. A celou dobu tam furt řeší hrozný blbosti.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Fincher opět nezklamal a natočil vynikající a napínavý krimi film. Na to jak je to dlouhý, tak jsem se ani chvilku nenudil a film utekl jako voda.