Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Poslední recenze (5)

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) odpad!

Při právě vysílané Akolytce a při sledování toho, jak to jedna z nejvíc toxických a nejubožejších fanbase tomu seriálu nandava, jsem si vzpomněl na tohle. Jelikož Akolytka je prý nejhorší SW věc v kdy vznikla. No pokud by se mě někdo zeptal na věc, kterou jsem viděl a cítil jsem u ní až fyzické projevy trapnosti z toho, co sleduji, tak to je tento seriál o Bobbovi. Jediná světla chvilka jsou díly, které nejsou o něm a ty jsou tu tak na sílu vycpaný, že i ty považuji za zápor, protože tu prostě nemají co dělat. Degradace a ničení jedné z nejoblíbenějších postav z původních filmů. Ale autor není woke, tak si to zasluhuje 73 %. Jsem šťastný, že jsem se do fanbase SW nikdy nepočítal, bylo by mi z toho nyní trapněji, jak tehdy z tohoto seriálu.

plakát

Star Wars: Akolytka - Den (2024) (epizoda) 

Tempo jako celý seriál mizerné a chápu, že někoho nudí. To z toho nedělá odpad a rozhodně ne nejhorší SW seriál od Disney. Na to tu máme Obiho a Bobbu, aby se o tento post poprali a které vám doslova zprznili 2 oblíbené og postavy v přímém přenosu. Největším problémem dílů je ustřihnutý konec, kdy to začalo být za celých 30 minut poprvé zajímavé a taky důrazné náznaky toho, kdo je onen zlý mistr (ještě mu odmítám říkat Sith, protože Sitha červený meč a síla nedělá). Snad je to jen klasické odlákání pozorností a bude to jinak, protože pokud to je tak jak to vypadá, tak to bude dost fail. No a co dál? Stále jsem tu neviděl nebinarní lesby zotročovat bílé může pomoci teplého C-3PO používajícího ženskou sílu. Divný podle těch reakcí po celém internetu by to měla být hrozná LGBT propaganda na úrovni verbovacich armádních reklam a dnes jsem tam viděl i jednoho dospělého bílého muže! Wow. 🤣 Já z vás lidi fakt nemůžu....

plakát

Star Wars: Akolytka - Osud (2024) (epizoda) 

SW to má složité. Vydají vám Andora a ten má hroznou sledovanost, protože není cool, nejsou tam meče a nepoužívá se tam síla. Od jednoho experta jsem se i dozvěděl, že to nikoho nezajímalo, protože SW není o politice. Galaktický konflikt, který zasahuje do životů všech není o politice. :D A tento člověk se považoval za fanouška SW universa a v oné diskuzi napíše 20x WOKE WOKE WOKE. Krása.  No tak když máme kvalitní projekt a ten očividně SW fanoušci neocení, tak co vám zbývá v roce 2024? Tohle. Seriál zaměřený na použití síly, což vám v Andorovi chybělo a zaměření na čím dál tím početnější skupinu, které stačí to, že se pro ně točí věci a reálně tu věc sledují. A úspěch zajištěn. V rozhovoru řekneme, jak tento seriál má rozbrečet bílé muže....a pak jako bílý muži místo ignorování těchto nesmyslů brečíte. Výsledek? Děláte přesně to co chtějí a jdete jím tím na ruku. Kvalita zůstane nedoceněna a tohle bude mít úspěch. NE u vás, ale úspěch to mít bude. Gratuluji. :) Myslím, že s druhou sérii Andora se můžeme rozloučit s poslední kvalitou z tohoto universa za značného přispění samozvaných brečících fanoušků. :) Ten svět potenciál má, ale zas taková škoda to nebude no. Náhrada se vždy najde.   Je to děravé jak cedník, ale odpad jak třeba Boba Fett, nebo 3. série Manda to zatím není ani z daleka. Pokud počítáte místo oveček před spaním bílé heterosexuální může, tak si jděte pustit něco jiného. :)

Poslední hodnocení (221)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál)

odpad! 19.06.2024

Star Wars: Akolytka - Den (2024) (epizoda) (E04)

19.06.2024

Star Wars: Akolytka - Ztracená / Nalezená (2024) (epizoda) (E01)

14.06.2024

Star Wars: Akolytka - Pomsta / Spravedlnost (2024) (epizoda) (E02)

14.06.2024

Star Wars: Akolytka - Osud (2024) (epizoda) (E03)

14.06.2024

Africké královny - Královna Kleopatra (2023) (série) (S02)

odpad! 12.05.2023

Partička (2011) (pořad)

25.03.2022

Nespoutaný Django (2012)

24.03.2022

Matrix Resurrections (2021)

23.03.2022

Reklama