Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (31)

plakát

Mastičkář (2023) 

Již dlouho jsem hledal kvalitní polský film na jaké jsem byl zvyklý z minulého století a ejhle je zpět. Klobouk dolů před tvůrci i herci. Děkuji a dávám za 5*.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Katastrofa, pokud budu hodnotit jedním slovem, ale za více slov to opravdu nestojí.

plakát

Vojna a mír (2016) (seriál) 

Velice příjemné překvapení od BBC. Látku zvládli poměrně dobře, herecké výkony na 5 hvězdiček. Osobně dávám však jen 4, chyběly mi Bondarčukovy válečné scény (ty jsou neopakovatelné) a o lžíci víc " ruské duše".

plakát

Čupakabra (2013) (TV film) odpad!

Určitě kandidát na jeden z nejhorších filmů v dějinách kinematografie.

plakát

Krok do tmy (2014) 

Viva Slovakia! Od dob Tisicročnej včely nejlepší slovenský film. Doba je vždy krutá, vždycky záleží na lidech. Herecké výkony velmi solidní. dramaturgie a režie výborné, scénář naprosto skvělý. Velmi mne zaujala Monika Haasová, její ztvárnění manželky Evy bylo fantastické, jako mladá žena tu dobu nemohla zažít a přesto naprosto přesně pochopila. Děkuji všem!

plakát

Signál (2012) 

Původně jsem se šel dívat, kvůli hezkým záběrům, české krajiny a od filmu jsem vůbec nic nečekal, jak jsem si u českých filmů v poslední době zvykl. A pánové a dámy byl jsem mile překvapen, chybyčky tam jistě byly, ale s klidem dávám 4 hvězdy. Vůbec jsem se nenudil a ve srovnání s tím co v TV běží poslední dobou to bylo moc dobré. Jen tak dál.

plakát

Doktor Živago (2002) (TV film) 

Nejprve k předloze, četl jsem ji dříve než jsem viděl filmové zpracování a mohu bez přehánění říci, že patří k mým nejoblíbenějším knihám. Vždy jsem toužil vidět zpracování z r. 1965 s Omarem Scharifem, žel se mi to dlouho nedařilo, když jsem viděl toto zpracování, musím říci, že se mi líbilo ještě víc než to s O.S. Nádhera. Na knihu to sice nemá, ale to se snad ani natočit nedá, a před Kheirou tedy smekám, tak mladá a naprosto svou roli pochopila, to se tedy jen tak nevidí. Odpouštím jí i malá prsa.

plakát

Cizinec (2010) 

Velice, velice slabé!