Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (4)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007) (seriál)

V Bělorusku se vysílal sitcom The Theorists (od r. 2009). Každá jeho epizoda byla v podstatě předělanou epizodou Teorie velkého třesku. Hlavními postavami v něm byli Sheldon, Leo, Hovard, Raj a Natasha. Seriál byl po několika epizodách zrušen, když si herci uvědomili, že se jedná o „vykrádačku“ slavnějšího amerického bratříčka, o kterém údajně předtím v životě neslyšeli. Tento případ není ojedinělý. V Kyrgyzstánu se zase objevila kopie seriálu Dharma & Greg (od r. 1997).

Napoleon Dynamit

Napoleon Dynamit (2004)

Online hra „Guild Wars“ odkazuje na tento film tím, že v ní můžete získat ke své postavě titul "Numchuck Skillz". Postava Napoleona se ve filmu chlubí právě tím, že ovládá spoustu dovedností (skills), právě například s "nunchucky" (které ovšem vyslovuje jako "numchucks").

Počátek

Počátek (2010)

Když Cobbův (Leonardo DiCaprio) tým vyjíždí bílou dodávkou ze skladiště, kde vyslýchali Fishera (Cillian Murphy), má vůz sklopené boční zrcátko na levé straně. V další scéně, kde je opět dodávka vidět zepředu, má sklopené zrcátko na straně pravé. Při pohledu z interiéru je po celou dobu řidičovo zrcátko v pořádku.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

V první scéně, kde Jules (Samuel L. Jackson) zastřelí Bretta (Frank Whaley), je na zbrani vidět, že vystřílí celý obsah zásobníku. Když se opět scéna vrátí do bytu, Jules opět zastřelí Bretta, ale tentokrát mu už v zásobníku zbyde dost kulek na to, aby ještě pokračoval ve střelbě.

Reklama