Reklama

Reklama

Dharma & Greg

(seriál)
USA, (1997–2002), 59 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Hrají:

Jenna Elfman, Thomas Gibson, Joel Murray, Mimi Kennedy, Alan Rachins, Mitchell Ryan, Susan Sullivan, Chris Durand, Ed Quinn, Hallee Hirsh, Yeardley Smith (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(119)

Obsahy(1)

Dharma a Greg sú manželia, ale tak tiež sú presné protiklady. Dharma pochádza zo strelenej hipisáckej rodiny a Gregový rodičia sú zase konzervatívny snoby, ktorý neznesú akúkoľvek výstrednosť. Táto rozdieľnosť spôsobuje mnoho trapasov, ale nakoniec si tie protiklady vždy nájdu nejakú tú strednú cestu a problémy vyriešia. (ethos)

(více)

Recenze (64)

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Ona ma rodinu hipisákov, jeho rodina sú nafúkaní snobi. Recept na trapasy ktoré vyvolajú smiech. Jenna Elfman je úžasná seriálová herečka, či už v Dharme a Gregovi, Dva a pol chlapa alebo v Hovorme o sexe. Thomas Gibson je moja srdcová záležitosť. Bola som na ňho zvyknutá len v Myšlienkach vraha a preto bolo pre mňa prekvapením vidieť ho usmiatého v komediálnom žánri. :) Veľmi sympatické hlášky, najmä Mitchella Ryana (teda okrem iného). Takže šup-šup 5* :) ()

Melies 

všechny recenze uživatele

9 / 10 Vynikajúci sitcom plný elegantného a citlivého humoru, ktorý sa však na duhej strane nebojí brutálnym spôsobom zneužíť priepastné rozdiely medzi oboma hlavnými hrdinami a ich podarenými rodinkami. Polarita! Toť slovo dňa! Dharma a Greg sú jednoducho moji miláčikovia a v žiadnom prípade na nich nedám dopustiť, nech sa deje čo sa deje! ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to opravdu ne moc sympatická dvojice... Dharma je na mě moc šílená a Greg moc velkej suchar (jasně, jasně... vím, že o tomto to je). Ani mezi těma "přicmrndávajícíma" postavama si neumím vybrat někoho, ke komu bych upnula svou pozornost a mohla říct, že mě doopravdy baví. Tohle moje hodnocení je tedy spíš založeno na výběru herců... řekla bych. Protože když vás nebaví lidi, tak ani to, co říkají. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

1. seria je vynikajuca, kvalitativna hranica jednotlivych dielov je na velmi vysokej urovni, situacno konverzacny humor zucastnenych postav je perfektne funkcny a chemia medzi nimi rovnako.-4,5/5* 2. seria zacina o uroven nizsie ako koncila ta prva a len s pribudajucimi dielmi sa priblizujeme do kvalitativnych vod serie prvej. 3,5/5* ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Seriál ničím nelišící- se od ostatních. Viděla jsem pár dílů a stačilo, je to stále dokola. Kdo je docela fajn je Dharmina máma, která je mi sympatická. Ale téma je ohrané, rodiče versus rodiče. Postava Dharmy je ale důvod, proč jsem se nechtěla dívat dál. Jako kdyby všechny zvláštní a nebo alternativní ženy musely být vždycky podle jednoho mustru... a nakonec vždycky zklamou, protože názory mají jako všechny! A mě by se líbila originalita, i když jde jen o sitcom. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jenna Elfman a Thomas Gibson se jako seriálové postavy Dharma a Greg objevili v 1. epizodě 9. série seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003). (beyli)
  • 15. díl čtvrté řady je celým svým dějem parodií na jihoamerické telenovely, které byly na přelomu tisíciletí v USA a vůbec na celém světě populární. (Roby)

Reklama

Reklama